Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Meksikon maajoukkuehyökkääjä iski sieppaajaansa kanveesiin ja hälytti tämän puhelimella poliisin paikalle

Urheilu
 
HENRY ROMERO / Reuters
Alan Pulido harhautti Paul Agulairia maajoukkueen harjoituksissa toukokuussa 2014.
Alan Pulido harhautti Paul Agulairia maajoukkueen harjoituksissa toukokuussa 2014. Kuva: HENRY ROMERO / Reuters

Lauantaina siepatun Meksiokn jalkapallomaajoukkueen hyökkääjän Alan Pulidon vapautumisesta on kerrottu julkisuuteen yksityiskohtia.

Meksikon viranomaiset ilmoittivat varhain maanantaina, että 25-vuotias Pulido oli pelastettu hyvässä kunnossa myöhään sunnuntaina kotikaupungissaan Ciudad Victoriassa.

Pulido näyttäytyi lyhyessä tiedotustilaisuudessa kuvernööri Egidio Torre Cantun rinnalla ja sanoi voivansa ”oikein hyvin, Jumalan kiitos”.

Sieppaukset ovat Pulidon kotiseudulla varsin yleisiä.

Pulido kertoi vapauttaneensa itse itsensä, iskeneen yhtä kidnappaaja, napanneen tämän puhelimen ja soittaneensa sillä poliisin paikalle.

Pulido sai kuitenkin ranteeseen haavan yrittäessään paeta lasioven kautta.

Pulido kertoi neljän aseistautuneen miehen siepanneen hänet lauantai-iltana, kun hän oli palaamassa kotiin juhlista tyttöystävänsä kanssa.

Sieppaajat päästivät Pulidon tyttöystävän vapaaksi, kun hänet itsensä vietiin kaksikerroksiseen taloon. Sieltä Pulido onnistui kuitenkin pakenemaan.

Sieppaajat vaativat Pulidon perheeltä reilun 300 000 dollarin lunnaita.

Pulido oli mukana Meksikon joukkueessa vuoden 2014 MM-kisoissa, mutta ei saanut peliaikaa. Hän ei ole myöskään mukana Meksikon joukkueessa Copa Americassa.

Tällä hetkellä Pulido edustaa kreikkalaisseura Olympiakosia. Maajoukkueessa hän on pelannut kuusi ottelua ja tehnyt neljä maalia.

Pulido teki viime kaudella Olympiakoksen kanssa nelivuotisen sopimuksen. Hän ehti tehdä pelaamassaan kahdeksassa ottelussa viisi maalia.

Kauden viimeisessä ottelussa Olympiakos hävisi Kreikan cupin finaalissa AEK:lle 1–2.

Olympiakos kiitti kaikkia Pulidon pelastumiseen vaikuttaneita henkilöitä. Ennen Olympiakosiin siirtymistä hän edusti Meksikon liigassa pelaavaa Tigresiä.

Lähteet: AFP, Reuters

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?