Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n EM-veikkaus keräsi tuhansia osallistujia

Jalkapallon EM-kisojen aikana voit seurata, mitä muut osallistujat ovat veikanneet ja ketkä ovat HS:n kisaveikkauksen kärkisijoilla.

Urheilu
 
Lehtikuva
HS:n EM-kisaveikkauksen voi osallistua perjantaihin 10. kesäkuuta kello 22 asti.
HS:n EM-kisaveikkauksen voi osallistua perjantaihin 10. kesäkuuta kello 22 asti. Kuva: Lehtikuva
Fakta

HS:n EM-veikkauksen palkinnot

 Voittaja: 12 kuukauden HS:n digitilaus (arvo 190,80 euroa) ja Numeropeli-kirja (HS Kirja, arvo 32,90 euroa).

 Toinen ja kolmas: 6 kuukauden HS:n digitilaus (95,40 euroa) ja Pelien peli – Jalkapallon taktiikan historia -kirja (HS Kirja, arvo 25,00 euroa).

 Sijoille 4–6 sijoittuneet: 6 kuukauden HS:n digitilaus (95,40 euroa).

 Sijoille 7–10 sijoittuneet: 3 kuukauden digitilaus (47,70 euroa).

 Sijoille 11–15 sijoittuneet: Numeropeli-kirja (32,90 euroa).

 Sijoille 16–20 sijoittuneet: Pelien peli – Jalkapallon taktiikan historia -kirja (25,00 euroa).

HS:n EM-kisaveikkaus on nyt sulkeutunut. Perjantaina iltapäivällä 10. kesäkuuta veikkaukseen oli osallistunut jo yli 4 100 veikkaajaa.

Omaa menestymistä HS:n EM-veikkauksessa voi seurata Tulospörssissä, jonka löydät täältä. Tulospörssissä pääsee myös seuraamaan, mitä muut osallistujat ovat veikanneet ja ketkä ovat kilpailun kärkisijoilla.

20 parhaalle veikkaajalle on luvassa palkintoina HS.fin digitilauksia (3–12 kuukautta) sekä jalkapalloaiheisia kirjoja Pelien peli – Jalkapallon taktiikan historia ja Numeropeli.

HS:n EM-veikkauksessa jokaisesta oikein menneestä veikkauksesta alkulohkossa (1X2) saa 1 pisteen, oikein veikatuista puolivälieräjoukkueista 3 pistettä ja välieräjoukkueesta 5 pistettä sekä hopeamitalijoukkueesta 7 pistettä ja mestarista 10 pistettä. Täysi pistemäärä on siis yhteensä 75 pistettä.

Jos veikkaajat päätyvät tasapisteisiin, sijoitus ratkeaa tässä järjestyksessä: oikein veikattu mestari, hopeamitalijoukkue, välieräjoukkueiden määrä, puolivälieräjoukkueiden määrä ja lopulta se, kuinka paljon on veikannut oikeita merkkejä (1X2) alkulohko D:n otteluissa.

Kimurantissa lohkossa pelaavat hallitseva Euroopan mestari Espanja sekä Kroatia, Tšekki ja Turkki. Jos veikkaajien paremmuusjärjestys ei ole selvinnyt tämänkään jälkeen, suoritetaan arvonta.

HS:n EM-veikkauksen tulokset julkistetaan seuraavalla viikolla sen jälkeen, kun EM-finaali on pelattu sunnuntaina 10. heinäkuuta. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Lisätietoa veikkauksesta: Jos veikkaajien paremmuusjärjestys ei selviä muuten, suoritetaan arvonta maanantaina 11.7.2016. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti heidän jättämiensä yhteystietojen perusteella. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa arvontapäivästä, palkinto jää saamatta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvontaan eivät voi osallistua ne yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvonnan järjestelyjen kanssa. Arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä Sanoma Media Finland Oy/Helsingin Sanomat, Töölönlahdenkatu 2, PL 65, 00089 SANOMA. Järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoon. Osallistujat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän veikkaukseen tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän veikkaukseen osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?