Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saksalainen pikkuseura teki tarjouksen Zlatanille: Ruotsalais­tähdestä tulisi Oberhausenin kuningas ja stadionilla myytäisiin ruotsalaista makkaraa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
TT NEWS AGENCY
Tarttuuko Zlatan yllättävään tarjoukseen?
Tarttuuko Zlatan yllättävään tarjoukseen? Kuva: TT NEWS AGENCY

Ruotsin Zlatan Ibrahimovicia on yhdistetty kesän siirtokuvioissa etenkin Manchester Unitediin, mutta se ei ole estänyt saksalaista pikkuseuraa Rot-Weiss Oberhausenia (RWO) yrittämästä tehdä sopimusta ruotsalaistähden kanssa, uutistoimisto AFP kertoo. Puoliammattilaisjoukkue pelaa Saksan neljännellä sarjatasolla.

RWO:lla ei ole mahdollisuutta kilpailla esimerkiksi Manchester Unitedin kanssa palkasta tai joukkueen suosiosta, mutta heillä on tarjota hieman eri lailla mielenkiintoinen sopimus.

Sopimus sisältää Oberhausenin kaupungin muuttamisen monarkiaksi ja Zlatanista tulisi kaupungin kuningas. Seuran makkarakojuissa ei enää myytäisi bratwurstia vaan ruotsalaista makkaraa ja paikallinen olut nimettäisiin IbrahimovicPilsneneriksi.

Jos nämäkään eivät riitä, RWO on valmis rakentamaan uuden katsomonosan, johon käytettäisiin ruotsalaisen Ikean kalusteita.

”Pelaaja päättää lähipäivien aikana”, seura väittää verkkosivuillaan, jossa ”uutinen” otsikoidaan näin: ”RWO ja Ibrahimovic neuvottelevat”.

Lisäksi RWO uskoo, että ehkä he ovat 50 asian listalla, jota jalkapalloilija ei ole vielä tehnyt.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!