Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Roope Kakon hyville muistoille ei tullut jatkoa: ”Yllättäviä vaikeuksia”

Taistelu Ruotsin kisan jatkopaikasta laantui ratkaisevassa vaiheessa

Urheilu
 
Jussi-Pekka Reponen / HS
Roope Kakko jäi kolmen lyönnin päähän jatkopaikasta.
Roope Kakko jäi kolmen lyönnin päähän jatkopaikasta. Kuva: Jussi-Pekka Reponen / HS

Upplands-Bro. Espoolaisella Roope Kakolla oli ennestään hyviä muistoja Ruotsin Bro Hof Slott –kentällä pelatuista golfin Euroopan-kiertueen kilpailuista.

Perjantaina niille kokemuksille (sijat 17 ja 30) ei tullut jatkoa. Kakko putosi pettyneenä viikonlopun kierroksilta Nordea Mastersissa.

Tuloksilla 76 ja 71 jatkopaikka jäi kolmen lyönnin päähän.

Kakko yltyi hyvään taisteluun ennen toisen kierroksen puoliväliä tekemällä neljä birdieä peräkkäin, mutta sitten tulleet kaksi bogia veivät jatkopaikan liian kauas.

”Tuli yllättäviä vaikeuksia. Tiistaina pelasin hyvin harjoituskierroksen, ja kaikki tuntui olevan hyvää. Kisa lähti huonosti tuplabogilla, eikä peli löytynyt missään vaiheessa. Välillä se vain on tällaista”, Kakko sanoi ukkosen uhan takia tunnin tauolla maustetun kierroksensa jälkeen.

Kakko arvioi, että putteri piti hänet välillä siedettävässä tilanteessa.

”Lyöntipelistä se oli kiinni. Jos katsoo tilastoja, en osunut väyliin (9/13) enkä viheriöihin (10/18). Tosin ne kulkevat vähän käsi kädessä. Tällaisella kentällä pitää lyödä hyvin palloa, jos meinaa pärjätä.”

Kauden kymmenessä kilpailussaan Kakko on päässyt jatkoon seitsemän kertaa. Paras sijoitus 29:s tuli jo talvella. Monessa kilpailussa kokonaisuus on kärsinyt, kun tasaisuus on uupunut.

”Siellä on paljon hyvää, mutta paljon voi parantaakin. Olen ihan luottavainen, koska perustaso on ollut hyvä. En ole vielä saanut sellaista hyvää viikkoa, mutta kyllä se tulee sieltä väkisinkin, kun jaksaa painaa.”

Seuraavaksi Kakko kilpailee juhannuksena Saksassa sekä heti perään Ranskassa ja Skotlannissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!