Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK hankki Lehkosuon avuksi José Riveiron

Urheilu
 
Sami Kero / HS
José Riveiro on HJK:n liigajoukkueen uusi apuvalmentaja.
José Riveiro on HJK:n liigajoukkueen uusi apuvalmentaja. Kuva: Sami Kero / HS

Veikkausliigaseura PK-35 Vantaan epäonni oli HJK:n onni. Kun PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi ajautui konfliktiin seuran espanjalaisvalmentajien kanssa, HJK palkkasi irtisanoutuneen José Riveiron valmennusryhmäänsä päävalmentaja Mika Lehkosuon avuksi loppukaudeksi.

Perjantaina Riveiro oli ensimmäistä kertaa HJK:n liigajoukkueen harjoituksissa Pallokentällä, ja sen jälkeen Lehkosuo puhui innostuneesti Riveirosta.

”Olen Riveiron työn huomannut parin vuoden aikana. Näin jo aikanaan Hongassa hänen vetämänsä harjoitukset, kun olin maajoukkueen kanssa samaan aikaan Tapiolassa. Pelaajilta olen saanut hyvää palautetta hänen tekemisestään ja filosofiastaan. Silloin kiinnostus heräsi”, Lehkosuo kertoi.

Lehkosuon mukaan Riveiron harjoitukset ovat vaikuttaneet vahvasti joukkueiden peliin. Se on Lehkosuon mukaan ”kovaa kamaa”.

”Se kertoo systemaattisesta, loogisesta ja metodologisesta harjoittelusta”, Lehkosuo sanoi.

Riveiro kertoi olevansa innoissaan mahdollisuudesta jatkaa kehittymistään valmentajana ja työskentelyään Suomessa.

”HJK on maan vetovoimaisin seura historiansa, organisaationsa, kannatuspohjansa ja imagonsa takia”, Riveiro sanoi Pallokentällä.

Riveiro voi tuoda espanjalaisia harjoittelumenetelmiä Klubiin.

”Suurimman osan valmennusurastani olin Celta de Vigossa kehittämässä nuoria. Minulle on houkuttelevaa yrittää tuoda oppimaani Klubiin”, Riveiro kertoi.

Riveiro tuntee vastustajan näkökulmasta nykyisen työnantajansa.

”HJK haluaa pelata jalkapalloa. HJK on uskoakseni prosessissa, jossa jalkapallosta tulee näyttävämpää. Seurassa on laatua siihen”, Riveiro sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!