Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilonen otti hyödyn irti saamastaan huomiosta

Urheilu
 
Jussi-Pekka Reponen / HS
Mikko Ilonen pysyi mukana kärkikamppailussa.
Mikko Ilonen pysyi mukana kärkikamppailussa. Kuva: Jussi-Pekka Reponen / HS

Upplands-Bro

Mikko Ilonen piti itsensä jämerästi mukana voittokamppailussa golfin Euroopan-kiertueen kilpailussa Ruotsissa.

Perjantain toisella kierroksella Ilonen pelasi tuloksen 70 ja päätyi yhteistilanteeseen kuusi alle parin (68+70).

”Oli hyvä tulos. Nyt olen suunnilleen siellä missä pitääkin. Ero kärkeen ei ole liian suuri. Avauspuoliskolla tein paremmin tulosta, mutta takaysillä löin paremmin. Siellä jouduin kuitenkin mailojen väliin, ja lähestymiset piti lyödä vähän puolustavasti”, Ilonen totesi Bro Hofin kentällä.

Mailojen välissä oleminen tarkoittaa sitä, että täydessä lähestymislyönnissä matka lipulle ei ole sopiva millekään mailalle.

Kuten ennenkin, Ilonen on viihtynyt Bro Hofin kentällä ja myös kisan ilmapiirissä, jossa on hän saa kaksinkertaisena voittajana normaalia enemmän huomiota.

Hän osaa ottaa hyödyn irti myös tavanomaista useampien suomalaiskatsojien tuesta. Kuten aina Ruotsin kisoissa, yleisön joukossa ovat myös hänen vanhempansa ja maassa asuva veli lapsineen.

”Tavallaan tarvitsen vähän huomiota ja tietynlaista hermostuneisuutta, että saan itsestäni kaiken irti. Se saa minut keskittymään vähän paremmin. Se tulee sellaisesta pienestä spotlightista, joka on tuohon laitettu. Siellä on yleisöä ja kameraa. Ja kun on joskus menestynyt tässä kisassa, silloin kannattaa pelata hyvin”, Ilonen naurahti.

Kilpailun johtoon jyräsi Ilosen kanssa samassa kolmikossa pelannut Englannin Matthew Fitzpatrick, joka on Euroopan-kiertueen nousevia kykyjä.

Maailmanlistalla sijalla 45 oleva Fitzpatrick, 21, teki seitsemällä birdiellä tuloksen 65 ja johtaa kisaa yhteistuloksella –11.

”Hän pelasi komeasti eikä paljon virheitä tehnyt. Hänellä pystyi momentum mukana.”

Avauskierroksella epäonnistunut Roope Kakko (76+71) taisteli tekemällä ennen puoliväliä neljä birdieä peräkkäin. Sitten tuli pari bogia, ja jatkopaikka karkasi liian kauas.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!