Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Kottilat: Näillä mailla on mahdollisuus EM-yllätykseen

Urheilu
 
Kottilat: Näillä mailla on mahdollisuus EM-yllätykseen
Kottilat: Näillä mailla on mahdollisuus EM-yllätykseen
HSTV:n Kottilat-ohjelmassa veljekset Mika ja Santtu pureskelevat EM-kisojen alkuasetelmat. Mikä on näiden kisojen voittava pelitapa? Millä mailla on todelliset mahdollisuudet yllätykseen? Lisäksi ohjelmassa selviää, mitä yhteistä EM-kisoilla on jääkiekon MM-kisojen kanssa.

Perjantaina alkavat jalkapallon EM-kisat ovat tämän viikon Kottilat-ohjelman keskiössä. Veljekset Mika ja Santtu Kottila nostavat kesän kohokohdasta esiin yllättäjät sekä futiksen tulevaisuuden kehityssuunnan.

Kottilat äityvät tiukkaan keskusteluun potentiaalisista yllättäjistä, ja esimerkiksi siitä voitaisiinko Englannin menestystä pitää yllätyksenä. Pitkään FIFA-rankingien kärjessä majailleesta Belgiasta veljeksillä on myös vahva mielipide.

Mikan poiminta käynnistyvistä kisoista on futiksen seuraava kehityssuunta – se kiinnostaa häntä jopa enemmän kuin tulevan Euroopanmestarin spekulointi.

Santtu pudottaa myös veljelleen pommin: Muistuttavatko jalkapallon EM-kisat jo liikaa jääkiekon MM-kisoja? Katso videolta, mitä Santtu tällä tarkoittaa ja mikä on Mikan vastaus.

HS.fi:ssä voit myös päästä haastamaan Kottiloita EM-futistietämykselläsi. Osallistu alla olevaan EM-kisaveikkaukseen ja voit voittaa palkintoja.

HS:n EM-kisaveikkauksen voi osallistua perjantaihin 10. kesäkuuta kello 22.00 asti, jolloin alkaa EM-kisojen avausottelu isäntämaa Ranskan ja Suomen karsintalohkosta EM-kisoihin selvinneen Romanian välillä.

Lisätietoa veikkauksesta: Jos veikkaajien paremmuusjärjestys ei selviä muuten, suoritetaan arvonta maanantaina 11.7.2016. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti heidän jättämiensä yhteystietojen perusteella. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa arvontapäivästä, palkinto jää saamatta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvontaan eivät voi osallistua ne yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvonnan järjestelyjen kanssa. Arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä Sanoma Media Finland Oy/Helsingin Sanomat, Töölönlahdenkatu 2, PL 65, 00089 SANOMA.

Järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoon. Osallistujat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän veikkaukseen tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän veikkaukseen osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Kaikki veikkaukset käydään läpi ja epäasialliset nimimerkit hylätään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!