Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokereille takaisku – maailmanmestari Niko Kapanen palaa HPK:n riveihin

Urheilu
 
Niko Kapanen palaa Hämeenlinnaan.
Niko Kapanen palaa Hämeenlinnaan.

Jääkiekon Liigassa päättyneellä kaudella 13. jäänyt HPK on saanut riveihinsä todella kovan luokan vahvistuksen.

Seura on nimittäin tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen maajoukkueen monivuotisen luottopelaajan Niko Kapasen kanssa. Keskushyökkääjä siirtyy Hämeenlinnaan Helsingin Jokereista, jonka kapteenina hän toimi.

NHL:ssä, KHL:ssä ja Suomen maajoukkueessa meritoitunut Kapanen, 38, palaa kotikaupunkiinsa kuudentoista vuoden tauon jälkeen.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo Kapasen sopimuksen olevan merkittävä koko seurahistorian kannalta.

”Tämä on HPK:n seurahistorialle hetki, jota moni kerholainen on odottanut. Yhteinen ajatus tulevaisuudesta kohtasi Nikon kanssa kesän aikana. Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä, että pystyimme mahdollistamaan Nikon paluun Kerhoon. Tiedämme, että Niko tuo HPK:hon urheilullisesti todella suuren lisäarvon”, Toivanen toteaa tiedotteessa.

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ottaa Kapasen ilolla vastaan. Luotsi näkee Kapasen erityisen arvokkaana suunnannäyttäjänä nuoremmille pelaajille.

”Hienoa saada Niko HPK:hon. Hän tuo hyvän pelaamisen lisäksi esimerkkiä ammattimaisuudesta meidän nuorille pelaajille. On tärkeää, että meillä on suunnannäyttäjiä kopissa”, Pennanen sanoo.

”Annetaan Nikolle aikaa parantua polvileikkauksesta ja tuetaan häntä siinä. On hyvä myös muistaa, että HPK:n on kehitettävä kokonaisuutta kohti Liigan kärkeä ja Niko on yksi osa sitä, siinä missä muutkin ihmiset HPK perheessä.”

Kapanen sanoo, että kotiin on helppo palata.

”Monesti olen tätä miettinyt, ja monesti on kysytty ja nyt ympyrä vähän niin kuin sulkeutuu. Hyvillä mielin tulen takaisin.”

Kapasen meriittilistalta löytyy MM-kulta vuodelta 2011, olympiahopea vuodelta 2006 ja -pronssi vuodelta 2010.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!