Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Muistiinpanot vuotivat julki

Urheilu
 
LEE SMITH / Reuters
Englannin päävalmentaja Roy Hodgson (vas.) ja apuvalmentaja Ray Lewington yrittävät viedä joukkueen EM-menestykseen.
Englannin päävalmentaja Roy Hodgson (vas.) ja apuvalmentaja Ray Lewington yrittävät viedä joukkueen EM-menestykseen. Kuva: LEE SMITH / Reuters

Jalkapallon EM-kisat alkavat perjantaina, ja kisahuumaan yltyessä myös lopputurnausjoukkueisiin liittyvien uutisten ja huhujen määrä kasvaa. Tässä muutama poiminta keskiviikolta:

Englannin taktiset kuviot julki

Suurin odotuksin kisoihin lähtevän Englannin pelaajavalinnoista ja pelitaktiikasta on tihkunut tietoa julkisuuteen.

Brittilehti The Sun nappasi kuvan joukkueen apuvalmentajan Ray Lewingtonin mustiinpanoista, joihin oli merkitty pelaajia pelipaikoittain.

Kärkiparin muodostaisivat The Sunin tietojen mukaan Harry Kane ja Jamie Vardy, ja heidän alapuolellaan peliä tekisi Wayne Rooney.

Kane voitti päättyneellä kaudella Valioliigan maalintekijäkuninkuuden 25 maalilla ennen yhden vähemmän viimeistellyttä Vardya.

Puolustavan keskikenttäpelaajan Eric Dierin yläpuolelle oli merkitty pelaajapareja eri pelipaikoille.

Englanti kohtaa avausottelussaan Venäjän lauantaina.

Saksalaispuolustaja Boateng ei tuo perhettään kisoihin

Saksan maajoukkueen puolustajan Jerome Boatengin vaimo ja viisivuotiaat kaksoset eivät kannusta pelaajaa Ranskan EM-turnauksessa terroripelon vuoksi.

Boateng pelasi Stade de Francella maaottelussa 13. marraskuuta, kun terroristit surmasivat 130 ihmistä eri puolilla Pariisia.

”Jokaisen täytyy päättää, miten asiaan suhtautuu. Perheeni ei tule stadionille, se on liian riskialtista”, Boateng kertoi saksalaislehti Bildille.

”Haluan keskittyä täysillä peliin, ja se onnistuu paremmin, kun perheeni ei istu katsomossa.”

Espanjan luotsi del Bosque haluaa kolmannen mestaruuden

Espanja kärsi viimeisessä EM-kisoihin valmistavassa maaottelussa yllättäen 0–1-tappion Georgialle, mutta päävalmentaja Vicente del Bosque sanoo joukkueen silti tavoittelevan historiallista kolmatta peräkkäistä EM-titteliä.

”Meidän ei tule asettaa mitään rajoja. Emme voi sanoa olevamme tyytyväisiä välieräpaikkaan, meidän pitää tähdätä voittoon”, del Bosque vaati.

”Tämä on urheilua, emmekä voi tietää, miten pitkälle pääsemme. Meidän pitää kuitenkin pitää kiinni unelmastamme voittaa kolmas peräkkäinen mestaruus.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!