Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pukin Brøndbylle kova menetys – Entinen Liverpool-toppari Daniel Agger lyö nappikset naulaan

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Tor Wennström
Shefki Kuqi ja Daniel Agger Suomen ja Tanskan välisessä ystävyysottelussta Tampereella kesäkuussa 2005.
Shefki Kuqi ja Daniel Agger Suomen ja Tanskan välisessä ystävyysottelussta Tampereella kesäkuussa 2005. Kuva: Tor Wennström

Tanskalainen keskuspuolustaja Daniel Agger lopettaa uransa vain 31-vuotiaana. Aggeria ovat koko uransa vaivanneet useat loukkaantumiset, jotka lopulta pakottivat hänet päättämään aktiiviuransa.

Puolustaja muistetaan parhaiten Liverpool-vuosistaan. Agger siirtyi Merseysiden punaiseen Valioliiga-joukkueeseen vuonna 2006 tanskalaisesta Brøndbystä. Liverpoolissa Aggerin joukkuekaverina kolmen kauden ajan pelasi Sami Hyypiä.

Agger edusti Poolia yhteensä 232 ottelussa tehden 14 maalia. Suurimmaksi saavutukseksi Englannissa jäi liigacupin voitto.

Agger palasi vuonna 2014 johtamaan Brøndbyn puolustuslinjaa. jossa hän sai joukkuekaverikseen huuhkajakärki Teemu Pukin.

”Tämä on surullista, mutta päätös lopettaa on oikea. Olen ylpeä urastani”, Agger twiittasi torstaina.

”Viimeisimmät vuodet ovat olleet vaikeita. Edeltävät pari–kolme kautta olen pelannut vain kelvollisella tasolla. Se ei riitä”, toppari kertoi lehdistötilaisuudessa Rosenhøj-kasvattiseuransa tiloissa Kööpenhaminan liepeillä.

”En halua tasoni laskevan enempää ja siksi on aika lopettaa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!