Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Copa Americassa yllätys: Venezuela pudotti Uruguayn jatkopeleistä

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Bill Streicher / USA Today Sports
Venezuelan Salomon Rondon teki ottelun ainokaisen Uruguayn verkkoon Philadelphiassa.
Venezuelan Salomon Rondon teki ottelun ainokaisen Uruguayn verkkoon Philadelphiassa. Kuva: Bill Streicher / USA Today Sports

Jalkapallon Copa America -turnauksessa nähtiin torstaina yllätys, kun Venezuela voitti Uruguyan 1–0. Näin Venezuela pudotti menestymään tottuneen Uruguayn (muun muassa 15 Copa-mestaruutta) ulos jatkopeleistä.

Uruguayn kohtalon sinetöi Meksikon 2–0-voitto Jamaikasta. Etelä-Amerikan pieni suuri jalkapallomaa jäi edellisen kerran alkulohkoon vuonna 1997.

”Emme pelanneet missään vaiheessa haluamallamme tavalla ja jouduimme pulittamaan siitä. Toivottavasti tämä toimii herätyksenä MM-karsintoja ajatellen”, valmentaja Oscar Tabarez sanoi.

Uruguayn tähtipelaaja Luis Suarez ei pelannut Copassa minuuttiakaan, vaikka on ryhmässä mukana. Hän on vielä toipilaana reisivamman jäljiltä.

Turhautunut Suarez purki kiukkuaan vaihtopenkillä. Tabarez korosti nimeävänsä kokoonpanoon vain sellaisia pelaajia, jotka ovat täysin kunnossa.

Venezuelan voittomaali tuli 36. minuutilla. Alejandro Guerra yritti roikottaa pallon maaliin lähes puolesta kentästä. Kaukana maaliltaan ollut Fernando Muslera ehti juuri ja juuri torjua, mutta pallo kimmahti ylärimasta takaisin kentälle ja Salomon Rondonilla oli helppo työ viimeistellä.

Etelä-Amerikan rankingissa mantereen heikoimpiin jalkapalloihin kuuluva Venezuela vastustaja lohkovoiton ratkaisevassa alkulohkon päätöskamppailussa on Meksiko, jonka maaleista Jamaikaa vastaan vastasivat Javier Hernandez ja vaihtomies Oribe Peralta.

Myös Meksikolle hävinnyt Uruguay yrittää päättää turnauksensa voittoon Jamaikaa vastaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!