Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jyväskylän Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 
1 Viikon varma

Solvallan Elitkampenissa uuden hurjan Suomen ennätyksen tehnyt Vitter (lähtö 2) on tulevan Toto 76 -kierroksen pankki. Vitter on jo kahteen kertaan pessyt selityksittä hallitsevan ravikuninkaan Jokivarren Kunkun.

Camri loisti viimeksi Mikkelissä, mutta sen tai muidenkaan lähdön osallistujien rahkeet eivät taida riittää aivan rodun absoluuttista huippua edustavan Vitterin kaatamiseen.

2 Viikon tärppi

Ykkösradalta liukkaasti liikkeelle lähtevä Special Promise (lähtö 7) voi olla Killerin Eliitin yllättäjä.

Vauhdikas ori on elämänsä vedossa ja mailin matkalla keulapaikka voi olla kovassa huudossa. Express Duo ja Jonesy ovat kyvyiltään tipsihevostamme parempia, mutta pikamatkoilla juoksupaikkojen merkitys korostuu.

Ennätyskuntoinen Special Promisekin pystyy pistelemään mailin sen verran rivakasti, että toista rataa kiertämällä sen ohittaminen voi olla liian työlästä.

3 Huomaa tämä

Killerin raviradan erikoisuus on niin sanottu open stretch eli loppusuoralla sisäkentän puolella oleva kirikaista, joka mahdollistaa sisäradan hevosille paremman mahdollisuuden päästä vapaasti kirimään.

Kirikaista on nyt ensimmäistä kertaa käytössä Toto 76 -raveissa. Killerillä on pitkä loppusuora, joten luvassa on yleisöön meneviä kirikamppailuja.

 

Toto 76 -kierros 23

 / Jyväskylä

HS:n Toto 76 -vihjesysteemi:

1. lähtö: 12, 9

2. lähtö: 7

3. lähtö: 3, 2, 1

4. lähtö: 7, 10, 2, 4

5. lähtö: 5, 2, 9

6. lähtö: 10, 1, 8, 11

7. lähtö: 7, 2, 1

 

2x1x3x4x3x4x3 = 864 riviä – 43,20 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 11. 6. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

 

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?