Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps: ”Meillä oli vaikeuksia käynnistää koneemme”

Urheilu
 
John Sibley / Reuters
Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps juhlii joukkueensa voittoa EM-kisojen avausottelussa.
Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps juhlii joukkueensa voittoa EM-kisojen avausottelussa. Kuva: John Sibley / Reuters

Pariisi

Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps saattoi huokaista helpotuksesta Romaniaa vastaan käydyn avausottelun jälkeen. Ranska ansaitsi voittonsa Dimitri Payet’n loistavalla yksilösuorituksella, voittomaalilla ottelun loppuhetkillä. Didier Deschamps myönsi, että ottelusta ei tullut helppo Ranskalle.

”Romania ei ollut helppo, tiesimme sen jo ennalta. Romania ei tee pahemmin virheitä, vaan puolustaa hyvin. Meillä oli maalipaikkoja, mutta myös aiheutimme vastustajalle paikkoja. Se johtui varmasti siitä, että tämä oli avausottelu. Meillä oli vaikeuksia käynnistää koneemme. Oli hyvä saada voitto ensimmäisessä ottelussa”, Deschamps kertoi BFMTV:n mukaan.

Ranskan puolustavan keskikenttäpelaajan N’Golo Kantén mukaan lopputulos antoi aihetta iloon, ja Kanté kehui ottelun ratkaissutta pelaajaa.

”Lopputulos oli kuitenkin sellainen, että voimme olla iloisia. Tämä oli tärkeä voitto. Tein parhaani, olen iloinen pelistä”, Kanté kertoi L’Equipe-lehden haastattelussa.

Kantén mukaan Payet ansaitsi voittomaalinsa.

”Dimitri Payet oli ratkaiseva pelaaja. Hän ansaitsi täysin sen maalin”, Kanté sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!