Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Latvala harmitteli varovaisuuttaan Sardinian kivisillä rallipolulla

Thierry Neuville on ajamassa sunnuntaina päättyvän Sardinian MM-rallin voittoon. Jari-Matti Latvala on toisena turvallisen välimatkan päässä takaa tulevista uhkaajista.

Urheilu
 
Hannu Rainamo
Jari-Matti Latvala Jyväskylän MM-rallissa vuonna 2015.
Jari-Matti Latvala Jyväskylän MM-rallissa vuonna 2015. Kuva: Hannu Rainamo

Jari-Matti Latvala on toisena ennen Sardinian MM-rallin päätöspäivää. Kilpailua johtaa Hyundain belgialaiskuljettaja Thierry Neuville.

Latvala oli kuronut Neuvillen johdon pariin sekuntiin lauantaiaamuna, mutta belgialainen onnistui kasvattamaan sen jälleen yli kymmeneen sekuntiin.

Sardiniassa oli sateinen päivä, eivätkä tietkään olleet parhaassa mahdollisessa kunnossa.

”Reitillä oli paljon kiviä, joten halusin olla varovainen. Olin ehkä liian varovainen”, Latvala sanoi WRC.com-sivuilla erikoiskokeista 13 ja 14.

Neuville kasvatti päivän viimeisellä erikoiskokeella 15 eron 16,1 sekuntiin. Volkswagenilla ajava Latvala on puolestaan jättänyt tallikaveriaan Sebastien Ogieria jo lähes minuutin.

Sunnuntaina ajetaan vielä neljä erikoiskoetta, mutta ne ovat melko lyhyitä, joten Neuville on lähellä kauden ensimmäistä voittoaan. Hän olisi jo kauden viides osakilpailuvoittaja, sillä Ogierin voitettua kaksi ensimmäistä kisaa korkeimmalle korokkeelle ovat kiivenneet vuorollaan Latvala, Hayden Paddon ja Kris Meeke.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!