Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Minetit hävisi MM-kullan pienimmällä mahdollisella erolla: ”Ensimmäisenä tunteena on nyt pettymys”

Urheilu
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Minetit vauhdissa maailmancupin loppukilpailussa Espoossa maaliskuussa.
Minetit vauhdissa maailmancupin loppukilpailussa Espoossa maaliskuussa. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Tampereen Voimistelijoiden Minetit jäi pienimmällä mahdollisella erolla hopealle sunnuntaina Tšekin Brnossa päättyneissä joukkuevoimistelun MM-kisoissa.

Mestaruuden nappasi lopulta 0,05 pisteen erolla Venäjän Expressia-joukkue pistein 38,400.

”Hävisimme erittäin kokeneelle joukkueelle, mutta kyllä ensimmäisenä tunteena on nyt pettymys. Olisimme toivoneet parempia pisteitä ottaen huomioon, että tämän päivän suoritus oli eilistä parempi ja kauden parhaita vetojamme. Olemme suoritukseemme tyytyväisiä, mutta tänään se ei riittänyt MM-kultaan”, Minettien kapteeni Ella Ratilainen kertoi tiedotteessa.

Toista kertaa naisten MM-kilpailuissa Suomea edustanut Minetit kokivat yhtä kitkerän tappion kuin tällä kertaa neljänneksi sijoittunut Olarin Voimistelijoiden Ovo Team vuoden 2013 MM-kilpailuissa.

Silloin Lahdessa käydyissä MM-kilpailuissa mestaruuden vei Venäjän Madonna samaisella pienimmällä mahdollisella pistemäärällä 0,05.

Ratilainen naurahti tälle historian itsensä toistamiselle ja totesi pettymyksestä huolimatta tämänpäiväisten kisojen olleen hieno päätös kaudelle.

”Kyllähän tästä mitalinnälkää jäi. Ensi vuoden kotikisoihin luonnollisesti lähdetään valmistautumaan suurella panoksella.”

Seuraavat MM-kilpailut järjestetään Suomessa, Helsingin Jäähallissa 26.–28.5.2017.

”Suomalaisille joukkueille jäi mitalinälkää näistä kisoista. Kotikisaan on myös helpompi lähteä takaa-ajoasemasta. Ensi vuonna suomalainen yleisö saa todistaa tiukkaa mitalitaistelua niin naisten kuin junioreidenkin MM-kilpailuissa,” joukkuevoimistelun päävalmentaja Veera Kainulainen lupasi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!