Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espanja kaipaa ryhtiliikettä, Ruotsi Zlatanin tehoja

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
CHARLES PLATIAU / Reuters
Zlatan pääsee irti tänään Irlantia vastaan.
Zlatan pääsee irti tänään Irlantia vastaan. Kuva: CHARLES PLATIAU / Reuters

Espanja lähtee puolustamaan Euroopan mestaruutta hyvän karsinnan jälkeen. Joukkueessa ei ole kuitenkaan yhtään todella kovaa kärkimiestä, joka tekisi maaleja liukuhihnalta. Keskikentältä löytyy tarvittaessa hyvin tukea, jos peli lähteen rullaamaan mukavasti.

Tšekki on turnauksessa suuri arvoitus. Joukkueen ainoa tähtipelaaja on kokenut maalivahti Petr Cech. Ilmeisiin ei hänkään pysty, vaan tarvitsee tuekseen yhtenäisen joukkueen.

Espanja–Tšekki, TV2 kello 16

Ruotsi odottaa nuorten onnistumista

Irlanti pelaa vahvaan puolustamiseen perustuvaa jalkapalloa. Varsinkin joukkueen kakkosvalmentaja Roy Keane on vaatinut pelaajilta kovuutta. Jo harjoituspeleissä lepsuilijat saivat kuulla kunniansa.

Ruotsi elää edelleen paljolti Zlatan Ibrahimovićin kautta. Hänen maalinsa toivat Ruotsille turnauspaikan. Ruotsin joukkueeseen on nostettu nuoria pelaajia. Heidän onnistumisensa voisi nostaa Ruotsin uudelle tasolle.

Irlanti–Ruotsi, TV2 kello 19

Belgian tähdet kovassa paikassa

Belgia on tuottanut viime vuosina tukun huippupelaajia. Nyt olisi maajoukkueella sopiva hetki onnistua. Eden Hazard ja Kevin De Bruyne voisivat taidoillaan viedä joukkueensa pitkälle.

Italia luottaa tässä turnauksessa joukkuepeliin. Päävalmentaja Antonio Conte on käskenyt jättää joukkueensa mestaruusarvailujen ulkopuolelle. Conten mukaan yhtenäisyys korvaa hänen joukkueessaan lahjakkuuden.

Belgia–Italia, TV2 kello 22.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!