Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK:lle jo kuudes peräkkäinen tappio

Helsinkiläisten ahdinko kasvaa sarjan tyvessä

Urheilu
 
Pekka Järviö
Rio Gandara / HS
Saku Eriksson pelasi takaiskusta huolimatta hyvän ottelun HIFK:n maalissa.
Saku Eriksson pelasi takaiskusta huolimatta hyvän ottelun HIFK:n maalissa. Kuva: Rio Gandara / HS
Inter–HIFK 1–0

Turku

Helsingin IFK:n yhden maalin tappioiden sarja jatkui, kun joukkue kohtasi Kupittaan jalkapallostadionilla Turun Interin. Yhden pahan puolustusvirheen takia Inter nappasi täyden pistepotin Kennedy Nwangangan puskumaalilla. Tappio oli HIFK:lle kuudes peräkkäinen.

HIFK lähti peliin puolustusvoittoisesti, sillä Interin hyökkäyksiä oli vastaanottamassa viiden pelaajan puolustuslinja. Ensimmäisellä puoliajalla kumpikaan joukkue ei saanut yhtään kunnon tekopaikkaa.

Toisella puoliajalla ote siirtyi hiljakseen Interille, jonka pelaaminen oli määrätietoisempaa kuin helsinkiläisten. Ratkaisumaali syntyi 60. minuutilla hienon hyökkäyskuvion päätteeksi.

Joni Aho nousi keskeltä ja syötti oikeaan laitaan Egzon Belicalle. Hänen keskityksestään Nwanganga nousi korkeimmalle ja pukkasi ohi voimattoman Saku Erikssonin.

”Tämä tuntui pitkään yhden maalin peliltä, mutta kysymys oli, kumpi sen tekee. Interin maali lähti meidän virheestämme, joka oli mahdollista korjatakin, mutta emme onnistuneet. Maalin jälkeen emme saaneet enää kunnon loppukiriä aikaan”, totesi valmentaja Jani Honkavaara.

Saku Eriksson oli HIFK:n maalivahtina hyvä. Hyväraaminen Juho Pirttijoki on ehdottomasti yksi Suomen lupaavimmista toppareista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!