Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kottilat: Ovatko EM-alkulohkot tylsiä?

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Kottilat: Ovatko EM-alkulohkot tylsiä?
Kottilat: Ovatko EM-alkulohkot tylsiä?
Jalkapallon EM-kisoissa käynnistyy toinen viikko. HSTV:n Kottilat pohtii alkulohkojen olemusta. Mitä merkitystä ensimmäisillä peleillä on?

Jalkapallon EM-kisat ovat alkaneet ja Veikkausliigassakin riittää mielenkiintoisia tapahtumia. EM-kisojen toiset ottelut tekevät tästä viikosta Mika Kottilan mielestä ”kuoleman viikon”. Pikkuveli Santtu Kottila on eri mieltä, koska neljästä alkulohkosta myös lohkokolmoset pääsevät jatkopeleihin.

Veljekset keskustelevat siitä, mitkä ovat kakkosviikon vaikutukset esimerkiksi Englannin ja Walesin kohtaamiseen, johon Wales pääsee paljon mukavammista lähtökohdista.

Veikkausliigan alkukauden yllättäjiin lukeutuvat IFK Mariehamn sekä PS Kemi kohtaavat sunnuntaina Maarianhaminassa. Molempien joukkueiden ykköshyökkääjät ovat ottelusta sivussa, kun IFKM:n Dever Orgill on edustamassa Jamaikaa Copa Americassa ja Kemin Billy Ions katseli punaista viime viikonlopun ottelussa. Mika ja Santtu pohtivat myös maarianhaminalaisten valmentajakuviota.

Kottilan veljekset ovat mukana Helsingin Sanomien EM-kisaveikkauksessa yhdessä 4105 muun osallistujan kanssa. Mika ja Santtu ovat tällä hetkellä kisassa 847. sijalla. Voit tarkistaa oman sijoituksesi kisassa tästä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!