Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Itävallan keskikentän luovuus saattaa yllättää, Ronaldo kohtaa elävän muurin

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Rafael Marchante / Reuters
Portugali tarvitsee Cristiano Ronaldolta onnistumisia.
Portugali tarvitsee Cristiano Ronaldolta onnistumisia. Kuva: Rafael Marchante / Reuters

Itävalta saattaa olla EM-turnauksen suuria yllättäjiä. Joukkueen tähden David Alaban lisäksi miehistöstä löytyy kovan tason ammattilaisia. Joukkue pelaa yleensä 4–2–3–1 -ryhmityksessä, jolloin Alaba on toinen alemman keskikentän pelaajista. Keskikentän pelaajat kykenevät yllättäviin luoviin ratkaisuihin.

Unkari pelasi karsinnoissa Suomen lohkossa. On kiinnostavaa nähdä, miten paljon joukkue pystyy hallitsemaan peliä Itävaltaa vastaan. Harjoitusottelussa Saksaa vastaan Unkari pelasi ajoittain hyvin.

Itävalta–Unkari, TV 2 kello 19.

Portugalilaiset odottavat maaltaan mestaruutta enemmän kuin mikään muu kansa. Jalkapallokulttuuri on juurtunut syvälle, ja maa tuottaa huippupelaajia vuodesta toiseen. Nyt supertähti Cristiano Ronaldo ja muut taiturit saattavat huomata törmänneensä pohjoisen miesten atleettiseen ja elävään muuriin.

Islannin aika on tänään. Moni toivoisi että jo edellisissä MM-karsinnoissa alkanut saaga jatkuisi, ja maa etenisi vähintään pudotuspelivaiheeseen. Vahvat islantilaiset rakastavat kaksinkamppailuja, joissa heitä on vaikea voittaa.

Portugali–Islanti, TV 2 kello 22.00

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?