Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Roy Hodgsonin salaisuuksien joukkue pimittää harjoituksensa

Urheilu
 

Lens 

Englannin päävalmentaja Roy Hodgson ei halua paljastaa mitään sen enempää puheissaan kuin harjoituksissaan. Siksi Lensin stadionilla nähtiin erikoinen näytös keskiviikkona.

Joukkueen kenraaliharjoitus ennen torstain Wales-ottelua on pakonomainen vartin seisoskelutuokio. Pakollinen siksi, että Englannin käynti ottelustadionilla on todellakin pakollinen. Sen sijaan sitä ei ole määritelty, mitä siellä nurmella pitää tehdä. Hodgson ei halua joukkueensa tekevän yhtään mitään.

Ensimmäisenä pelaajatunnelista tuli ulos kapteeni Wayne Rooney, perässään maalivahti Joe Hart ja hyökkääjä Jamie Vardy. Valioliigan mestarijoukkueen Leicester Cityn hyökkääjä Vardy maleksi Rooneyn perässä keskelle kenttää. Rooney selvästi nauratti kaksikkoa, sillä Vardy taipui kaksinkerroin nauraessaan jollekin jutulle.

Sen jälkeen joukkoon liittyi James Milner, ja hetkeä myöhemmin muu joukkue käveli kentälle. Daniel Sturridge jutteli entisen seurakaverinsa Raheem Sterlingin kanssa.

Joukkueen olematon harjoitustuokio johtuu Hodgsonin salailevasta ja hieman vainoharhaisestakin suhtautumisesta. Hodgson pelkää vastustajien vakoojia. Englanti pitää harjoituksensa Chantillyssa sijaitsevassa harjoituskeskuksessaan, jota ympäröi kolme metriä korkea pressuaita.

Brasilian vuoden 2014 MM-turnauksesta jäi selvästi traumoja. Silloin Hodgson raivosi, kun italialaiset vakoilivat harjoituksia ennen Italialle kärsittyä 1–2-tappiota Manauksessa.

Hodgson ei odottanut yllätyksiä Walesilta.

”Valitettavasti mekään tuskin pystymme yllättämään heitä, koska he tuntevat pelaajamme ja pelitapamme”, Hodgson kertoi lehdistötilaisuudessa.

Kun ”harjoituksissa” vartti on täynnä, suuntasivat pelaajat Rooneyn johdolla stadionin uumeniin pois kentältä.

”Boys”, Hodgson komensi loputkin pelaajat mukaansa. Pakkopyörähdys on ohi, varsinainen näytös on torstaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?