Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Torstaina EM-kisoissa: Lunastaako Bale uhonsa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
CARL RECINE / Reuters
Gareth Bale.
Gareth Bale. Kuva: CARL RECINE / Reuters

Lunastaako Bale uhonsa?

Iltapäiväottelu on kauan odotettu ”Britannian derby” Englanti–Wales. Ainakin Walesin tähteä Gareth Balea koitos kihelmöi jo etukäteen.

Bale ennakoi peliä yllättävän ärhäkästi uhoten. Hän sanoi muun muassa, ettei kukaan englantilainen mahtuisi Walesin joukkueeseen.

Englannissa katsotaan Tottenhamin duoa Harry Kane ja Dele Alli. Valioliigassa yhteispelillään säväyttäneet hyökkääjät pääsevät mukavuusalueelleen brittityylistä puolustusta vastaan.

Englanti–Wales, TV2 kello 16

Kumman kisat päättyvät alkulohkoon?

Ukraina ja Pohjois-Irlanti hävisivät avausottelunsa ja raaka turnausmatematiikka tietää sitä, ettei toiseen tappioon ole luultavasti varaa.

Organisoitu Ukraina pelasi kohtuullisen hyvin Saksaa vastaan, mutta vastustaja oli kokoluokkaa liian suuri. Pohjois-Irlantia vastaan Ukraina päässee rakentamaankin.

Pohjois-Irlannin mahdollisuudet ovat hurjassa tsempissä ja puolustuspään pelaamisessa. Se voi myös iskeä varsinkin erikoistilanteista, mikäli Ukraina lepsuilee.

Ukraina–Pohjois-Irlanti, TV2 kello 19

Yllättääkö Puola taas Saksan?

Naapurimaat Puola ja Saksa ovat kohdanneet viime vuosina usein. Ranskan kisojen karsinnoissakin ne olivat samassa lohkossa.

Juuri karsintapeleissä nähtiin historiallinen yllätys, kun Puola kukisti lokakuussa 2014 Saksan ensimmäistä kertaa. Voittajien avausmaalin teki tuolloin Arkadiusz Milik, joka osui jo EM-Ranskassakin.

Ottelussa on panoksena myös C-lohkon voitto, sillä molemmat maat aloittivat EM-kisaurakkansa voitoilla.

Puola–Saksa, TV2 kello 22

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?