Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vardy pelasti Englannin ja Lensin

Britti näytti heti ensimmäisessä pelissään kuumalta pelaajalta.

Urheilu
 
Ari Virtanen Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on HS:n urheilutoimittaja.

Englannin päävalmentajalla Roy Hodgsonilla ei pitäisi olla kovin paljon mietittävää, kenet hän panee hyökkäykseen kärjeksi seuraavissa peleissä. Jamie Vardyn pitäisi ehdottomasti korvata Harry Kane.

Vardy näytti heti ensimmäisessä pelissään kuumalta pelaajalta ja osoitti sen myös tehoilla.

Kane on nyt EM-turnauksessa pelannut puolitoista peliä maaleitta ja pääsemättä juuri tekopaikkoihin. Vardy ehti olla kymmenen minuuttia kentällä EM-turnausdebyytissään, kun hän toi Englannin tasoihin. Lisäajalla Vardy oli rakentamassa hyökkäystä, joka päättyi Daniel Sturridgen voittomaaliin.

Hodgsonin kunniaksi on sanottava, että hän ymmärsi toisen puoliajan alussa vaihtaa tehottomiksi osoittautuneet Kanen ja Raheem Sterlingin pois kentältä. Molemmat olivat pelanneet tehottomasti kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

Vardy on Englannille tärkeä pelaaja tilastojen perusteella.

Tilastoyhtiö Optan mukaan Jamie Vardy on tällä kaudella laukonut Englannin paidassa viidesti kohti maalia, ja neljä kertaa pallo on päätynyt maaliin. Kuudessa viime ottelussaan hän on tehnyt neljä maalia. Kolmessa ottelussa, joissa hän on tehnyt maalin, on Englanti voittanut.

Vardyn maali ja esityö Sturridgen maaliin pelastivat Englannin ja Lensin. Englannin uhkana oli tappio tai tasapeli, joka olisi jättänyt kaikki paineet viimeiseen lohkopeliin Slovakiaa vastaan.

Lens saattoi säästyä turhautuneilta Englannin kannattajilta, kiitos Vardyn ja Sturridgen. Kun kaatosade piiskasi Lensia, hillitsi sekin pahimpia elämöintejä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!