Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saksa ja Puola maalittomaan tasapeliin

Tasapeli varmisti käytännössä molemmille jatkopaikan.

Urheilu
 

Naapurimaat Saksa ja Puola tuntevat toisensa hyvin jalkapallokentällä. Niinpä ei ollutkaan suuri yllätys, että ne pelasivat varovaisen maalittoman tasapelin EM-turnauksen C-lohkossa.

Maat olivat samassa lohkossa myös EM-karsinnoissa, joissa nähtiin Puolan historiallinen voitto naapurimaastaan. Se kukisti Saksan maalein 2–0 lokakuussa 2014.

Tällä kertaa Puola ei päässyt yllättämään. Toisaalta Saksakin pelasi varman päälle ja piti linjansa tiiviinä. Se piti palloa paljon enemmän kuin Puola, mutta ei päässyt tekopaikoille.

Toisella jaksolla Puola sai muutaman tilaisuuden. Parhaat niistä osuivat Arkadiusz Milikille, joka kuitenkin hukkasi ne kaikki. Milik onnistui vuoden 2014 historiallisessa Saksa-voitossa ja myös Ranskan kisojen avausottelussa Pohjois-Irlantia vastaan, mutta nyt siis ei.

Saksa haki voittomaalia viimeiseen minuuttiin asti, mutta ei aivan kovimmalla kiihkolla. Tasapeli varmisti käytännössä molemmille jatkopaikan.

C-lohkon toisessa ottelussa torstaina Pohjois-Irlanti kukisti Ukrainan sateisessa Lyonissa. Gareth McAuley pukkasi ensimmäisen maalin toisen jakson alussa ja Niall McGinn sinetöi loppulukemat 2–0 lisäajan lopussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!