Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäläishuligaaneista tuli yleiseurooppalainen riesa – kuusi pidätetty pahoinpitelystä Saksassa

Urheilu
 
Lähde: AFP.

Kuusi venäläishuligaania on pidätetty Kölnissä pahoinpitelystä syytettynä, Saksan poliisi kertoi perjantaina. Marsseillesta pohjoiseen matkustaneet venäläiset olivat siirtyneet Ranskan EM-kisoista tappelemaan Saksaan. Pidätetyt olivat iältään 26–30-vuotiaita miehiä.

Poliisin mukaan miehet pahoinpitelivät kahta espanjalaisturistia ja heidän opastaan erittäin aggressivisella ja brutaalilla tavalla. Uhreja oli muun muassa potkittu. Viranomaisilla ei ole tietoa, mikä pahoinpitelyn aiheutti.

Viisi venäläistä pidätettiin paikan päällä. Kuudes saatiin kiinni Köln-Bonnin lentokentältä, josta huligaanien oli tarkoitus matkustaa eteenpäin.

Pidätetyillä oli hallussaan käytetyt liput Venäjän EM-peleihin Englantia ja Slovakiaa vastaan sekä Marseillen mellakoissa nähtyjä kommandopipoja ja hammassuojia.

Saksan poliisi aikoo olla yhteydessä ranskalaisiin kollegoihinsa selvittääkseen, ovatko miehet olleet osallisena tappeluihin, jotka käytiin Englannin ja Venäjän kannattajien kesken viime viikon lauantaina maajoukkueiden kohtaamisen yhteydessä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!