Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Belgia hakee pakkovoittoa, Islanti kohtaa toisen yllättäjän

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Kai Pfaffenbach / Reuters
Romelu Lukakulta odotetaan maaleja Irlantia vastaan.
Romelu Lukakulta odotetaan maaleja Irlantia vastaan. Kuva: Kai Pfaffenbach / Reuters

Belgia lukeutui EM-turnauksen suosikkeihin. Avaustappio Italialle pani joukkueen kuitenkin ahtaaseen rakoon. Täysi pistepotti Irlannista palauttaisi mahdollisuudet jatkoon. Eden Hazardin ja kumppaneiden olisi syytä onnistua.

Irlanti pelasi vahvasti puolustaen Ruotsia vastaan. Joukkue korvaa puuttuvat taidot vahvalla taistelulla. Jos Belgia rakentaa yhtä hitaasti kuin avauksessaan, se lisää Irlannin mahdollisuuksia. Tasapelikään ei kaada jatkohaaveita.

Belgia–Irlanti, TV2 kello 16

Yllättäjät mittaavat toistensa taidot

Islanti jatkoi EM-karsinnasta tuttuja yllätyksiään pakottamalla Portugalin avausottelussaan tasapeliin. Unkaria vastaan joukkue joutuu panostamaan enemmän hyökkäyksiin, jotta pistepotti kasvaisi ja haaveet jatkopaikasta vahvistuisivat.

Unkari yllätti avauksessa naapurinsa Itävallan. Kolmen pisteen turvin on mukava jatkaa. Tasapelipistekin olisi tervetullut, vaikka viimeisessä ottelussa tuleekin vastaan suosikki Portugali.

Islanti–Unkari, TV2 kello 19

Portugali yrittää iskeä ärsyyntyneenä

Portugali pelaa ärsytettynä. Tasapeli Islannin kanssa kirvelee. Varsinkin joukkueen tähti Cristiano Ronaldo oli turhautunut, kun Islannin puolustus piti hänet pimennossa. Voitonnälkä on nyt suuri.

Itävalta epäonnistui avauksessaan pahemmin kuin Portugalia. Joukkueen tähtien David Alaban ja Marko Arnautovićin toivotaan näyttävän, etteivät hyvät esitykset EM-karsinnassa olleet vain sattumaa.

Portugali–Itävalta, TV2 kello 22

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?