Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bakussa nähtiin Singaporeakin tylsempi F1-kisa

Urheilu
 
Heikki Kulta
HS:n Formula 1 -asiantuntija

Kukapa olisi ikinä uskonut, että historian ensimmäinen Grand Prix Bakun kuoppaisilla kaduilla ajetaan ilman ensimmäistäkään turva-autotilannetta?

En minä, eikä yksikään lehdistöhuoneen parista sadasta toimittajasta odottanut sellaista. Niinpä petyimme porukalla. Kisa oli yhtä tylsä kuin useimmat Singaporen kisat – ja ilman iltavalaistusta se näytti vieläkin tylsemmältä.

Tosin Ferrarin lehdistövastaava Stefania Bocchi oli täysin eri mieltä kanssani kisan värittömyydestä. Hän kyllä perusteli tunnetaan sillä, että oli niin hermostunut kaiken aikaa.

Nico Rosberg voitti ensi kertaa urallaan ensimmäisen kisan aivan uudella radalla. Aiemmin Nico oli kirjannut nimiinsä avausvoitot Red Bull Ringillä ja Mexico Cityssä, kun kisaisännyys palasi näille radoille vuosien tauon jälkeen.

Rosbergille voitto oli kuin ennenaikainen syntymäpäivälahja. Hän täyttää ennen seuraavaa kisaa Itävallassa 31 vuotta.

Kovasti palkintopallille toivottiin ihan täysiveristä suomalaistakin, mutta Kimi Räikkösen toiveet menivät ylimääräisiin pulmiin muovipeitteen kanssa, ja varikkotien valkoisen linjan ylityksestä lätkäistyyn aikasakkoon, ja Valtteri Bottas ei yksinkertaisesti löytänyt pitoa koko aikana.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!