Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lentismiesten avaus ylitti odotukset

Urheilu
 
Antti Nieminen Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on urheilutoimituksen toimittaja.

Suomen miesten lentopallomaajoukkue sai erinomaisen startin kesän tärkeimpään tapahtumaansa. Päävalmentaja Tuomas Sammelvuon miehistölle avausviikonlopun saldoksi tuli kaksi voittoa ja yksi tappio Japanin Osakassa.

Tulos ylitti kaikki odotukset. Suomi pelaa nyt 11. peräkkäistä kautta Maailmanliigassa ja rajusti uudistuneella joukkueella. Suomi sijoittui kaksi vuotta sitten yhdeksänneksi Puolan MM-turnauksessa, ja tästä joukkueesta on jo sivussa peräti yhdeksän pelaajaa.

Ydinpelaajista tämän kesän Maailmanliigassa pelaavat passari ja tuore kapteeni Eemi Tervaportti, hakkuri Olli-Pekka Ojansivu ja libero Lauri Kerminen. Liigassa debytoi viisi pelaajaa.

Isäntämaa Japani kukisti Suomen ensimmäisessä ottelussa, mutta sen jälkeen menivät nurin Etelä-Korea (3–2) ja Kuuba (3–1). Lajin mahtimaihin kuuluva Kuuba pääsi Rion olympialaisiin.

Vuosi sitten Suomi hävisi Maailmanliigan avauksessa kaksi kotiotteluaan ja piti paikkansa kakkosryhmässä kukistettuaan viimeisenä viikonloppuna Portugalin. Nyt plakkarissa on viisi pistettä, ja lähtökohdat tuleviin kamppailuihin ovat tyystin erilaiset kuin viime vuonna.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!