Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Englannin pelaajarotaatio ei tuottanut tulosta – ”Joku saa maksaa”

Urheilu
 
MAX ROSSI
Englannin päävalmentaja Roy Hodgson turhautui ottelussa Slovakiaa vastaan 20. kesäkuuta.
Englannin päävalmentaja Roy Hodgson turhautui ottelussa Slovakiaa vastaan 20. kesäkuuta. Kuva: MAX ROSSI

Englanti jäi 0–0-tasapeliin Slovakian kanssa jalkapallon EM-kisojen B-lohkon päätöskamppailussa maanantai-iltana. Englanti hallitsi palloa 57-prosenttisesti ja laukoi viidesti kohti maalia, mutta jäi tasapelin myötä lohkokakkoseksi. Wales rymisteli yllättävään lohkovoittoon.

Englannin päävalmentaja Roy Hodgson ei vielä tiedä, mikä F-lohkon joukkueista tulee vastaan pudotuspeleissä. Hänen mukaansa ”joku saa maksaa ennemmin tai myöhemmin ” kolmen leijonan turhautumisesta.

Hodgson teki Saint-Etiennessä pelatussa ottelussa kuusi muutosta avauskokoonpanoonsa, mutta joukkueen maalintekovaikeudet eivät helpottaneet Jamie Vardyn ja Daniel Sturridgen saamista minuuteista huolimatta.

”Mielestäni emme olisi voineet tehdä enempää kuin teimme. Dominoimme peliä alusta lopppuun ja saimme useita maalitekotilanteita”, Hodgson kommentoi AFP:lle.

”Jonain päivänä pallot vielä menevät sisään. En oikeastaan olisi uskonut, että Englanti voisi dominoida kolmea peliä turnauksessa niin kuin me. Se tyydyttää minua.”

”En voi kieltää, ettenkö olisi pettynyt siihen, ettemme saaneet paikoista maalia. Meillä on kuitenkin maalintekijöitä joukkueessa ja kyllä he vielä osuvat. Meidän olisi pitänyt voittaa tänään.”

Luottavainen Hodgson kertoi, ettei yksikään tulevista vastustajista pelota häntä. Hän haluaisi kohdata puolivälierissä Ranskan, mikäli molemmat joukkueet selviytyvät jatkoon ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta.

”Kunnioitan Ranskan joukkuetta paljon. Jos pääsemme pelaamaan heitä vastaan, siitä tulee täysin erilainen ottelu kun alkulohkopeleistämme.”

”Pääsemme näyttämään, miten hyvä vastaiskujoukkue olemme, jos vastustaja haluaa välillä myös hyökätä meitä vastaan.”

B-lohkon voittanutta Walesiä Hodgson onnitteli ja kehui.

"Venäjällä ei ollut pelissä juuri panosta, mutta onnittelemme Walesiä lohkovoitosta. Hieno suoritus heiltä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!