Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ronaldon on nyt onnistuttava

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Unkari johtaa yllättäen lohkoa neljällä pisteellä. Edellisessä ottelussa joukkue ylsi tasapeliin Islannin tehtyä oman maalin. Se todennäköisesti takasi jatkopaikan.

Portugali ja Cristiano Ronaldo ovat kärsineet tehottomuudesta. Portugali voi vielä voittaa lohkonsa, mutta siihen vaaditaan maaleja.

Unkari–Portugali, TV2 kello 19

Islanti haluaa tehdä historiaa

Islanti tarvitsee kahden tasapelin jälkeen voiton ollakseen varma jatkopaikasta. Tasapeli veisi sen luultavasti lohkokolmosten vertailuun.

Itävalta on ollut kisoissa suuri pettymys. Itävallalla on taulukossa vain piste, mutta silti maa ei ole vielä menettänyt jatkomahdollisuuksia kiharaisessa lohkossa.

Islanti–Itävalta, Yle Fem kello 19

Italia voi kierrättää pelaajiaan

Italia on varmistanut tiiviillä joukkuepelillä E-lohkon voiton. Päävalmentaja Antonio Contella on oiva mahdollisuus antaa peliaikaa penkillä istuneille pelaajille.

Irlanti romahti Belgiaa vastaan. Nyt olisi paikka iskeä, kun Italian keskittyminen ei ehkä ole terävimmillään. Italian puolustuksen puhkaiseminen voi silti olla liian kova haaste.

Italia–Irlanti, TV2 kello 22

Ruotsilla viimeinen oljenkorsi

Ruotsi on ollut hienoinen pettymys. Odotettua nuoren sukupolven esiinmarssia ei ole tapahtunut.

Lohkon viimeisessä ottelussa Zlatanin ja kumppaneiden olisi viimein hyvä onnistua. Muuten koittaa kotimatka.

Belgia löysi peliinsä tehokkaan vaihteen Irlantia vastaan. Avausottelun jälkeen parjattu Romelu Lukaku osui kahdesti ja Alex Witsel kerran. Voitto varmistaisi sijoituksen lohkon kakkosena. Myös tasapeli voi riittää.

Ruotsi–Belgia, Yle Fem kello 22

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!