Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Silja Kanerva lopettaa purjehdusuransa

Urheilu
 
HS
Jussi Nukari / Lehtikuva
Silja Lehtinen, Silja Kanerva ja Mikaela Wulff voittivat match race -luokan purjehduspronssia Lontoossa 22. kesäkuuta 2012.
Silja Lehtinen, Silja Kanerva ja Mikaela Wulff voittivat match race -luokan purjehduspronssia Lontoossa 22. kesäkuuta 2012. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Purjehtija ja Suomen maajoukkueen entinen kapteeni Silja Kanerva päättä urheilu-uransa.

Kanerva oli mukana vuoden 2012 Lontoon olympialaisissa, jossa hänen, Silja Lehtisen ja Mikaela Wulffin muodostama tiimi tiimi voitti match race -luokan pronssia.

”Lontoon olympiapronssi on tietenkin jotain, mitä en unohda ikinä. Oli mahtavaa, että taistelimme niin hienon päätöksen projektillemme”, Kanerva kertoo tiedotteessa.

Kanerva tähtäsi Rion olympialaisiin 49er FX -luokassa yhdessä Sinem Kurtbayn kanssa, mutta tavoite jäi haaveeksi.

”Olin jo etukäteen päättänyt, että Rion jälkeen on aika siirtyä työelämään. Nyt tuo siirtymä tuli jo aiemmin: olen työskennellyt toukokuun lopusta lähtien täysipäiväisenä lakimiehenä”, Kanerva kertoo.

”Olen Siljan, Mikaelan ja Sinemin kanssa työskennellessäni nähnyt, miten suuri etu vahva joukkue parhaimmillaan on. Olen onnellinen, että olen saanut purjehtia heidän kanssaan ja saanut niin heistä kuin muistakin purjehdusmaajoukkueen jäsenistä elinikäisiä ystäviä”, Kanerva kiittelee.

”Haluan kiittää myös perhettäni, yhteistyökumppaneitani, liittoa (SPV) ja Olympiakomiteaa kaikesta vuosien varrella saamastani tuesta.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?