Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hakkuri Ojansivu komeilee Maailmanliigan tilastoissa

Urheilu
 
Ylen TV1 ja TV2 näyttävät Suomen otteluita viikonloppuna.

Suomen miesten lentopallomaajoukkue aloitti mainiosti urakkansa Maailmanliigan kakkostasolla viime viikonloppuna, ja myös yksittäiset pelaajat saivat paljon onnistumisia aikaan.

Hakkuri Olli-Pekka Ojansivu on taas tikissä oikeaan aikaan. Hän johtaa avausviikonlopun jälkeen sekä piste- että ässäsyöttötilastoa.

Ojansivu iski Osakan turnauksessa Japanissa 68 pistettä kolmessa ottelussa. Kolmen pisteen päässä Ojansivusta on Egyptin hakkuri Ahmed Elkotb.

Syöttöpeli oli Suomen valtti Osakassa, mikä näkyy myös ässätilastossa. Piikkipaikalla on Ojansivu 11 ässällä, ja kuusi ässää iskenyt Tommi Siirilä on toisena.

Torjuntatilastossa Ojansivu on viidentenä yhdeksällä torjunnalla. Vastaanottotilastossa libero Lauri Kerminen on toisena.

Tänä viikonloppuna Suomen urakka jatkuu Egyptissä. Päävalmentaja Tuomas Sammelvuon miehistö Kairossa Egyptin perjantaina, Turkin lauantaina ja Japanin sunnuntaina.

Suomen vastustajat löytyvät avausviikonlopun jälkeen sarjataulukosta sijoilta kaksi, kolme ja viisi. Suomi on kahden voiton ja viiden pisteen ansiosta kuudentena.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?