Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Chile eteni ukkosmyrskyssä Copa American loppuotteluun

Urheilu
 
HS–Reuters
Mike Dinovo / Reuters
Chilen Jean Beausejour (15) kaatoi Kolumbian Juan Cuadradon rankkasateen kastelemalla kentällä Chicagossa.
Chilen Jean Beausejour (15) kaatoi Kolumbian Juan Cuadradon rankkasateen kastelemalla kentällä Chicagossa. Kuva: Mike Dinovo / Reuters

Chile kukisti Kolumbian maalein 2–0 jalkapallon Copa America -turnauksen välierissä ja eteni finaaliin, jossa se kohtaa turnauksessa vakuuttavasti pelanneen Argentiinan.

Chile ja Kolumbian ottelu oli välillä yli kaksi tuntia keskeytyksissä, kun ukkosmyrsky saapui Chicagoon ja Soldiers Field -stadionille.

Ennen rankkasadetta kentällä myrskysi Chile. Ensimmäisen maalin sai rauhassa viimeistellä Charles Aranguiz, jolle pallo tuli avopaikkaan Kolumbian Juan Cuadradon epäonnistuneesta purusta.

Puolivälierissä Meksikoa lukemin 7–0 kurittanut Chile tarvitsi osumaan vain kuusi minuuttia, eikä se edes tyytynyt yhteen.

Neljä minuuttia myöhemmin Jose Pedro Fuenzalida teki 2–0-maalin Alexis Sanchezin tolppavedon kimmokkeesta.

Myrskyn vuoksi pitkäksi venyneen tauon jälkeen Kolumbia haki vimmatusti kavennusta etenkin James Rodriguezin johdolla, mutta litimärkä kenttä häiritsi pelaamista ja Chile puolusti hyvin.

Chile ja Argentiina pääsevät ottamaan uusinnan viime vuoden Copan loppuottelusta. Tuolloin Chile voitti mestaruuden rankkarikisassa. Turnaus pelataan poikkeuksellisesti vain vuoden tauon jälkeen, sillä tänä vuonna vietetään sen satavuotisjuhlaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!