Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HTSV:n Kottilat: Ennakkosuosikeilla kivinen tie EM-finaaliin

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Kottilat: Ennakkosuosikeilla kivinen tie EM-finaaliin
Kottilat: Ennakkosuosikeilla kivinen tie EM-finaaliin
Jalkapallon EM-kisoissa ennakkosuosikeilla on lohkovaiheen jälkeen edessään poikkeuksellisen kivinen tie. Esimerkiksi joukosta Saksa, Italia, Espanja, Ranska ja Englanti vain yksi voi yltää finaaliin. Katso HTSV:n Kottiloiden arvio jatkopelien asetelmista.

Jalkapallon EM-kisojen lohkovaihe on nyt päättynyt ja Kottilat kääntävät katseet tuleviin jatkopeleihin. Jatkopeleissä onkin luvassa todellisia herkkupaloja, kun kaikki ennakkosuosikit ovat käytännössä samalla puolella kaaviota. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että joukosta Saksa, Italia, Espanja, Ranska ja Englanti vain yksi voi yltää finaaliin.

Jo ensimmäisellä jatkokierroksella vastakkain asettuvat esimerkiksi Italia ja Espanja, joiden kohtaamista veljekset ennakoivat. Toisella puolella kaaviota muun muassa Kroatialla, Belgialla ja Portugalilla on kaikkien aikojen mahdollisuus yltää finaaliin asti.

HSTV:n Kottilat myös testaavat EM-kisojen unohtumattomimpia suorituksia. Tällä kertaa veljekset yrittävät toistaa Cristiano Ronaldon epäonnista tolppaosumaa rangaistuspilkulta. Santtu vei ensimmäisen kisan, mutta tälläkin kertaa taisto on tiukkaa. Kumpi onnistuu epäonnistumaan rankkarissa?

Kottilat testasivat: Näin vaikea on osua pilkulta tolppaan
Kottilat testasivat: Näin vaikea on osua pilkulta tolppaan
HSTV:n Kottilat testaavat EM-kisojen unohtumattomimpia suorituksia. Tällä kertaa veljekset yrittävät toistaa Cristiano Ronaldon epäonnista tolppaosumaa rangaistuspilkulta.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?