Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lentopallomiehet aloittivat Kairon turnauksen väkevästi – Egyptin olympiajoukkue kaatui

Urheilu
 
Tommi Anttonen
Lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo Slovakia-ottelussa Jyväskylässä 4. kesäkuuta 2016.
Lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo Slovakia-ottelussa Jyväskylässä 4. kesäkuuta 2016. Kuva: Tommi Anttonen

Suomen miesten lentopallomaajoukkue aloitti Maailman liigan toisen turnauksen vahvasti juhannusyönä. Suomi voitti Kairossa pelatussa ottelussa Egyptin luvuin 3–0 (25–22, 25–17, 25–22). Voitto on kova saavutus, sillä Egypti on mukana Rion olympiaturnauksessa.

Samalla Suomi nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa Maailmanliigassa.

Suomen parhaiksi pistemiehiksi ottelussa nousivat Niklas Seppänen ja Markus Kaurto 11 pinnalla.

”Pelin taso ei tänään ollut niinkään kauhean kovaa koko ajan, mutta olen taas todella ylpeä joukkueesta. Pelasimme tänään paljon muitakin asioita vastaan kuin vain Egyptin joukkuetta”, kommentoi Suomen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo tiedotteessa.

Suomen peli alkoi tunnin myöhässä, vasta puolen yön aikaan, kun turnauksen avausottelu Japanin ja Turkin välillä venyi viiteen erään.

”Peli loppui vasta puoli kahdelta yöllä, ruokailut ovat olleet vähän mitä ovat ja ensimmäinen peli viivästytti pitkään pelimme alkamista. Hieno joukkue, joka keskittyy niihin asioihin, joihin se voi itse vaikuttaa, eikä anna tällaisten häiriötekijöiden särkeä omaa keskittymistä. Se oli päivän tärkein anti.”

”Syöttö-vastaanotto -pelimme oli selkeästi Egyptiä parempaa ja se oli iso kulmakivi voitossa. Hyvällä mielellä kohti Turkin kohtaamista 18 tunnin päästä”, Sammelvuo päätti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?