Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Turkki nousi uskomattomasti voittoon Suomen lentismiehistä – ”Ketuttaa aika reippaasti”

Urheilu
 
Tommi Anttonen
Suomen hakkuri Lelu Ojansivu syöttövuorossa miesten lentopallon maaottelussa Slovakiaa vastaan Jyväskylässä 4. kesäkuuta 2016.
Suomen hakkuri Lelu Ojansivu syöttövuorossa miesten lentopallon maaottelussa Slovakiaa vastaan Jyväskylässä 4. kesäkuuta 2016. Kuva: Tommi Anttonen

Miesten lentopallomaajoukkueen kolmen ottelun voittoputki katkesi myöhään lauantaina Egyptin Kairossa pelatussa Maailmanliigan ottelussa. Se hävisi Turkille erin 2–3 (25–19, 25–21, 21–25, 22–25, 11–15).

Suomi oli siis jo erän päässä otteluvoitosta. Kolmatta erääkin se johti pistein 20–15, mutta Maailmanliigassa yhä tappioton Turkki nousi väkisin takaa ohi. Kamppailu kesti yli 2,5 tuntia.

Hakkuri Lelu Ojansivu (22/+11) oli jälleen kerran joukkueen paras pistemies. Hän nappasi samalla uransa 500:nnen Maailmanliigan pisteensä historian kahdeksantena suomalaispelaajana.

Eemi Tervaportti (9/+7), Niklas Seppänen (15/+11), Tommi Siirilä (15/+13) ja Markus Kaurto (12/+8) kuuluivat myös Suomen onnistujiin.

”Ketuttaa aika reippaasti, se on ihan selvä. Pelattiin aivan uskomattoman hienoa lentopalloa, mutta ei vain ottelun ratkaisuvaiheissa saatu hommaa poikki”, päävalmentaja Tuomas Sammelvuo kommentoi tiedotteessa.

”Turkki pelasi järkevästi, ja me ei käytetty omaa momenttumiamme. Jos tällä tasolla ei ota itse mahdollisuuksia, niin ei ilmaiseksi kyllä niitä enää uusia anneta.”

”Erikoinen peli, sillä peli oli poikki usein ja oli kaikenlaista tuomarisekoilua. Kun nyt tunteet ovat tunti pelin jälkeen tasaantuneet, pystyy jo ajattelemaan mitä me voidaan tästä oppia”, Sammelvuo selvitti.

”Tämä on hieno joukkue ja on mahtavaa tehdä töitä koko tämän tiimin kanssa. Pitää nyt pystyä tarkastelemaan, mitä noilta hetkiltä on otettavissa, ja miten me hoidetaan tällainen kova ottelu kohti kotia. Nyt ajatukset kohti sunnuntaista peliä.”

Suomi kohtaa tänään sunnuntaina Japanin kello 22.00 Suomen aikaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!