Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Johanna Peiponen ja Jussi Viita vastasivat Saarijärven juhannuskisojen parhaista suorituksista

Urheilu
 
Mikko Stig
Juoksija Johanna Peiponen Kalevan Kisoissa elokuussa 2014.
Juoksija Johanna Peiponen Kalevan Kisoissa elokuussa 2014. Kuva: Mikko Stig

Saarijärvellä kilpailtiin sunnuntaina yleisurheilun 80. juhannuskisat. Parhaista tuloksista vastasivat juoksija Johanna Peiponen ja korkeushyppääjä Jussi Viita.

Rovaniemeläinen Peiponen juoksi uuden ennätyksensä 3000 metrillä. EM-kisoihin valmistautuvan juoksijan ennätys kirjaillaan nyt lukemiin 9.14,82.

Hänelle juoksu oli käytännössä viimeistelyharjoitus ennen Amsterdamin EM-kisojen 10 000 metriä.

”Ei se tuntunut missään. Viikko vielä tehoharjoittelua ja sitten voi mennä hyvillä mielin EM-kisoihin”, Peiponen totesi SUL:n tiedotteessa.

Tampereen Pyrinnön Viita latasi puolestaan korkeushypyn kotimaiseksi kärkitulokseksi 217. EM-raja 226 jäi kuitenkin vielä kauas. Sen Viita on ylittänyt viimeksi kaksi vuotta sitten.

”Olen ennätyskunnossa, mutta juoksun kanssa on vielä tekemistä. Jos hyppään paljon, jaloista katoaa tehoa, ja se verottaa hypystä 10 senttiä”, selkävaivainen Viita kommentoi.

”Oikein hyvän levon jälkeen tulos on sen kymmenen senttiä parempi, jos hyppy muuten onnistuu.”

Miesten keihäässä Ruotsin Gabriel Wallin ja Latvian Zigismunds Sirmais veivät kaksi kärkisijaa tuloksin 82,81 ja 81,57. Paras suomalainen oli 74,84 heittänyt Harri Haatainen, joka sijoittui Saarijärvellä kolmanneksi.

Naisten moukariringissä Inga Linna ja Merja Korpela viimeistelivät EM-kuntoaan. Linna voitti tuloksellaan 66,64. Korpela jäi tuloksesta neljä senttiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!