Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuorten koripallomaajoukkueen takamies siirtyy Yhdysvaltojen yliopistoliigaan

Urheilu
 

Suomen alle 20-vuotiaiden koripallomaajoukkueen takamies Harold ”Fiifi” Aidoo siirtyy Yhdysvaltojen yliopistoliigaan. Aidoosta tulee jo viides Mäkelänrinteen lukiojoukkue HBA-Märskyn pelaaja, joka lähtee ensi kaudeksi NCAA:han.

EM-kotikisoihin valmistautuvan Aidoon, 20, osoite syksyllä on Arizonan Phoenixissa sijaitseva Grand Canyonin yliopisto.

Pelaaja teki valintansa kolmen yliopiston kesken. Aidoo kertoo Koripalloliiton tiedotteessa lopullisen valintansa kypsyneen vasta viime päivinä palattuaan Yhdysvalloista tutustumismatkaltaan.

”Kotiinpaluun jälkeen minulla oli käytännössä kaksi päivää aikaa päättää kouluvalintani, ja Grand Canyon tuntui parhaalta vaihtoehdolta”, Aidoo kommentoi.

”Tuntui siltä, että niin pelaajat kuin valmennusjohtokin olivat kiinnostuneita minusta ja halusivat minut joukkueeseensa neljäksi vuodeksi.”

Aidoota valmentaa jatkossa muun muassa Phoenix Sunsissa, Miami Heatissa ja Cleveland Cavaliersissa pelannut ja vuoden 1994 MM-kisoissa esiintynyt Dan Majerle.

”Meillä tuntui synkkaavan coachin kanssa hyvin alusta alkaen. Ihan hyvä pohja lähteä liikkeelle”, Aidoo kertoo.

Muut HBA-Märskystä NCAA-liigaan ensi syksyksi siirtyvät pelaajat ovat Lauri Markkanen (Arizona), Samuli Nieminen (Stephen F. Austin), Joonas Tahvanainen (Utah Valley) ja Remu Raitanen (San Francisco).

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!