Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lentopallomiehille viimein voitto Japanista

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Suomi päätti lentopallon Maailmanliigan Egyptin-turnauksen voittoon Japanista. Erin 3–1 (25–18, 31–29, 22–25, 25–21) tullut voitto on sikäli historiallinen, ettei Aasian maa ollut kaatunut kertaakaan aiemmin 11 yrityksestä huolimatta.

Edellisen kerran Japani oli parempi viikko sitten Osakassa, Maailmanliigan ensimmäisessä turnauksessa. Suomen uusi nousu lentopallossa alkoi vuonna 2006. Tuon jälkeen maajoukkueelta puuttuu enää voitot Ranskasta ja Italiasta. Kaikki muut huippumaat ovat kaatuneet vähintään kerran.

”Hymyilyttää valtavasti. Hyvin tunteikas reissu takana kotimatka pois lukien. Upea fiilis koko tiimin toiminnasta kahden viikon aikana. Eilinen Turkki-tappio oli todella raskas pala kaikille, mutta siitä noustiin upeasti”, valmentaja Tuomas Sammelvuo iloitsi liiton tiedotteessa.

”Tuo kopin voima on tällä hetkellä aika kova. Tänäänkin oli tosi väsynyttä porukkaa, mutta saimme toisista voimaa. Nämä on jopa suurempia asioita kuin voitot ja tappiot.”

Egyptin turnaus oli Suomen sarjatason joukkueille Maailmanliigan turnausurakan toinen. Suomi sai Afrikasta tuliaisiksi seitsemän pinnaa, aivan kuten ensimmäisestä turnauksesta Japanista. Pistemäärä riittää nelossijaan Kanadan, Turkin ja Hollannin takana.

Japani-voitossa Suomen parhaita olivat passari Eemi Tervaportti sekä keskitorjujat Tommi Siirilä ja Sauli Sinkkonen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!