Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuinka pian Messi kehtaa perua lopettamispäätöksensä?

Urheilu
 
Erno Rautarinta Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on urheilutoimituksen toimittaja.
Adam Hunger / Reuters
Lionel Messi on joutunut nöyrtymään maajoukkuepaidassa useita kertoja.
Lionel Messi on joutunut nöyrtymään maajoukkuepaidassa useita kertoja. Kuva: Adam Hunger / Reuters

Kaksi hienoa jalkapalloilijan maajoukkueuraa on tullut päätökseensä viime päivinä.

Ensin lopettamisestaan ilmoitti Ruotsin Zlatan Ibrahimović, ja muutamaa päivää myöhemmin Lionel Messi kertoi yllättäen jättävänsä Argentiinan paidan ja kapteenin nauhan.

Siinä missä Zlatanin päätös vaikuttaa puntaroidulta, puhui Messi asiasta tunnekuohun vallassa. Neljäs tappio arvoturnauksen loppuotteluissa kismitti varmasti, semminkin kun hän oli itse epäonnistunut rangaistuspotkussa.

Dramaattinen päätös herätti vastareaktion. Argentiinalainen lehti alkoi heti kampanjoida sosiaalisessa mediassa, jotta Messi pyörtäisi päätöksensä. Argentiinan joukkueet pelaajatkin arvelivat kapteeninsa pessimistisen lausunnon heijastaneen vain pukukopin synkeää tunnelmaa tappion jälkeen.

Sanottu mikä sanottu ja tehty mikä tehty. Vähän samaan tapaan kuin Britannian äänestyksessä EU-erosta, ei tehtyä päätöstä voi kumota tuosta vain, vaikka se alkaisikin hetken päästä kaduttaa.

Vai voiko? Messin tapauksessa siihen ei liene mitään estettä. Kyse on vain siitä, milloin hän kehtaa myöntää puhuneensa harkitsemattomasti.

Hetken huili maajoukkuepeleistä, ja Messi palaa 31-vuotiaana tuhlaajapoikana Argentiinan MM-joukkueeseen vuoden 2018 kisoissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!