Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hodgson kiisti napakasti Rooneyn ja Vardyn eripuraisuuden

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
CARL RECINE / Reuters
Hyökkääjä Jamie Vardy (vas.) ja keskikentällä pelaava maajoukkuekapteeni Wayne Rooney (oik.) ovat Englannin valmentajan Roy Hodgsonin mukaan yhä hyvissä väleissä.
Hyökkääjä Jamie Vardy (vas.) ja keskikentällä pelaava maajoukkuekapteeni Wayne Rooney (oik.) ovat Englannin valmentajan Roy Hodgsonin mukaan yhä hyvissä väleissä. Kuva: CARL RECINE / Reuters

Englannin mediaa ovat puhuttanut tähtipelaajien Jamie Vardyn ja Wayne Rooneyn välit. Kaksikon väitetään olevan eripuraa johtuen Vardyn puolison Rebekah Vardyn aktiivisesta Twitter-viestittelystä.

Rebekah Vardy on ollut miehensä rinnalla EM-kisoissa ja twiittaillut ahkerasti kaikesta turnaukseen liittyvästä, minkä on väitetty jopa häiritsevän maajoukkueen keskittymistä.

Tiedotustilaisuudessa Englanti–Islanti-ottelun alla puhunut Englannin päävalmentaja Roy Hodgson otti kantaa kaksikon väleihin.

”Minulla ei ole hajuakaan, mistä puhutte. Wayne Rooneyn ja Jamie Vardyn välillä ei ole mitään ongelmia”, Hodgson vastasi brittimedian uteluihin.

”Itse asiassa he ovat päinvastoin erittäin läheisiä ystäviä sekä kentällä että sen ulkopuolella. En tiedä, mihin viittaatte. Neuvoisin Waynea olemaan kommentoimatta koko aihetta, kyseessä on selvästi hekumallinen tarina, jonka joku on onnistunut levittämään. Se ei kiinnosta meitä”, valmentaja painotti.

Englanti kohtaa illan neljännesvälieräottelussa kisojen suuryllättäjän Islannin. Hodgson arveli piskuisen altavastaajan olevan vaikea vastus.

”Pidimmepä heitä suosikkeina tai altavastaajina, tiedämme oikein hyvin, että siitä tulee meille erittäin vaikea peli”, englantilaisluotsi sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?