Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espanjan superfani palaa katsomoon Italia-ottelussa

Urheilu
 
IS / ANTTI HÄMÄLÄINEN
Manolo el del Bombo Palloliiton satavuotisjuhlaottelussa Olympiastadionilla 17. lokakuuta 2007.
Manolo el del Bombo Palloliiton satavuotisjuhlaottelussa Olympiastadionilla 17. lokakuuta 2007. Kuva: IS / ANTTI HÄMÄLÄINEN

Espanjan superfani Manolo el del Bombo palaa johdattamaan joukkueensa huutosakkia tämän illan Italia-otteluun. Manolo, oikealta nimeltään Manuel Cáceres Artesero, on ollut kannustamassa maataan kaikissa jalkapallon arvokisoissa vuodesta 1982 asti.

Ranskan EM-kisat meinasivat kuitenkin jäädä Manololta aluksi väliin. 67-vuotiaan kannattajaikonin terveystila on ollut kehno, eikä hän halunnut ottaa turhia riskejä.

Vaikeaksi uumoiltu Italia-peli vaatii kuitenkin Espanjalta parhaat voimat sekä kentälle että katsomoon – niin myös Manolon.

34 vuotta kestänyt arvokisaputki saa jatkoa, sillä espanjalaislehti AS bongasi hänet valmistautumassa illan neljännesvälierään.

Manolosta on vuosien saatossa tullut yksi maailman tunnetuimmista jalkapallofaneista, joka on suosittu kaverikuvien kohde.

Manolo on helppo tunnistaa pukeutumisesta. Mies luottaa vuodesta toiseen barettiin, suureen rumpuun ja Espanjan pelipaitaan, jonka selässä on numero 12.

Se symboloi yleisön roolia Espanjan kahdentenatoista kenttäpelaajana.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!