Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Roy Hodgsonin erossa outoja yksityiskohtia

Urheilu
 
Lari Vesander
Yves Herman / Reuters
Roy Hodson hieroi silmiään Islannille hävityn ottelun jälkeen.
Roy Hodson hieroi silmiään Islannille hävityn ottelun jälkeen. Kuva: Yves Herman / Reuters

Englannin päävalmentaja Roy Hodgson erosi virastaan välittömästi Islanti-tappion jälkeen. Hodgson perusteli eroaan sillä, ettei shokkitappio ollut hyväksyttävä.

”Olisin jäänyt mielelläni vielä kahdeksi vuodeksi. Olen kuitenkin käytännöllinen ja tiedän, että tämä on tulosbisnestä”, Hodgson sanoi.

”Sopimukseni olisi loppunut joka tapauksessa EM-kisojen jälkeen, joten nyt on jonkun toisen aika kehittää tätä nuorta, nälkäistä ja erittäin lahjakasta pelaajajoukkoa”, hän jatkoi.

Erikoisen Hodgsonin lausunnosta teki se, että hän luki sen suoraan paperista. Sosiaalisessa mediassa alkoikin välittömästi spekulointi siitä, missä välissä Hodgson olisi viestin ehtinyt kirjoittaa.

Heti sen jälkeen heräsi kysymys, oliko suursuosikkina otteluun lähteneen joukkueen päävalmentaja seisoskellut koko ottelun ajan kentän laidalla erokirje povitaskussaan.

Erikoista oli myös se, että Hodgson kiitti eropuheessaan mediaa saamastaan tuestaan. Hodgson on ollut koko turnauksen ajan brittitoimittajien hampaissa.

Osa toimittajista spekuloikin kokeneen valmentajan eronneen välittömästi välttyäkseen uudelta toimittajien tivauskierrokselta.

Eric Gaillard / Reuters
Roy Hodgsonin eropuhe
Roy Hodgsonin eropuhe
Video: Reuters // HUOM! For News Purposes Only. No use after 48 Hours (2200GMT WEDNESDAY JUNE 29). No archive. No resale. A credit to UEFA in the form "©UEFA 2016" must be provided.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?