Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Robert Helenius unelmoi yhä MM-tittelistä

Urheilu
 
HS
Lauri Rotko
Robert Helenius nousee kehään Maarianhaminassa syyskuussa.
Robert Helenius nousee kehään Maarianhaminassa syyskuussa. Kuva: Lauri Rotko

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius palaa kehään kotimaisemissaan Maarianhaminassa 10. syyskuuta.

Raskaan sarjan iskijä ottelee ahvenanmaalaisen peliyhtiön Paf Boxing Galassa, mutta suomalaisen vastustaja illan pääotteluun ei ole vielä tiedossa. Tapahtuman järjestäjät neuvottelevat vastustajaehdokkaiden kanssa parhaillaan.

”Maailmanmestaruus on edelleen tavoitteeni. Haluan osoittaa olevani tosissani urani suhteen, ja silloin en voi otella ketä vastaan tahansa”, sanoo Helenius tiedotteessa.

Ahvenanmaalla nyrkkeiltiin viimeksi 13 vuotta sitten, kun ruotsalainen Paolo Roberto otteli viimeisen ammattilaisottelunsa Maarianhaminassa.

”Minulle tarjoutui monta mahdollisuutta otella syksyllä. Haluan kuitenkin nyrkkeillä suomalaisen yleisön edessä, ja tästä ottelusta tulee todellinen kotiottelu, sillä asunhan itse Ahvenanmaalla”, sanoo Helenius.

Ottelusta tulee Heleniukselle tärkeä. Hän haluaa palata voittajaksi hävittyään ensimmäisen kerran ammattilaisurallaan huhtikuussa. Silloin ranskalainen Johann Duhaupas tyrmäsi Heleniuksen Hartwall-areenassa.

”Haluan todistaa, että olen edelleen mukana kuvioissa ja ettei yksi tappio merkitse mitään. Aion tehdä, kuten poikani kehotti minua tekemään huhtikuussa: ’Ylös vaan ja yritä uudestaan’. Aion yksinkertaisesti nyrkkeillä uudestaan ja paremmin”, sanoo Helenius.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!