Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kolmosprosentti kuin Golden Statella – Suomen korispojat voitokkaina

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Alle 17-vuotiaiden koripallomaajoukkueen kapteeni Elias Valtonen 17. elokuuta 2015.
Alle 17-vuotiaiden koripallomaajoukkueen kapteeni Elias Valtonen 17. elokuuta 2015. Kuva: Vesa Koivunen

Suomen 17-vuotiaiden poikien koripallomaajoukkue kaatoi Egyptin MM-kisoissa pistein 84–73 (34–41). Suomi pelaa Espanjan Zaragozassa järjestettävissä kisoissa seuraavaksi sijoista 9–12.

Suomalaisten kädet olivat kuumina, sillä sudenpentujen 39 kolmosyrityksestä peräti 19 upposi koriin. 49-prosenttisesti kaaren takaa on heittonsa tällä kaudella upottanut lähinnä NBA-liigan Golden State Warriors.

”Jos eilen emme pystyneet tulemaan hyvin puoliajalta, niin tänään oli erilainen meno”, Suomen päävalmentaja Antti Koskelainen kommetoi Koripalloliiton tiedotteessa.

”Pääsimme alussa juoksemaan pari helppoa lay-upia, mikä avasi kenttää. Pääsimme heittämään tätä kautta hyvistä paikoista ja ihan hyvin osuttiinkin.”

Koskelaisen mukaan Suomelle oli tärkeää saada kolme ottelua kestänyt tappioputki katkaistua. Hävityistä peleistä huolimatta joukkueella ei ole syytä hävetä.

”Saimme hienot mahdollisuudet lopputurnaukselle päästä kympin sakkiin ja se on tavoitteena. Tässä turnauksessa ei ole yhtään huonoa joukkuetta vastassa.”

”Pelaamme jokainen kerta maanosien parhaita vastaan, kuten tänäänkin. Jokainen voitto on äärimmäisen tärkeä niin pojille kuin suomalaiselle koripallolle.”

Suomen pisteykkönen oli kuusi kolmosta upottanut kapteeni Elias Valtonen (24/5/4 syöttöä), jota säestivät parhaiten Andre Gustavson (14/4/3 syöttöä) ja Tuukka Jaakkola (10/1).

Huomenna torstaina Suomi kohtaa voittajan otteluparista Argentiina–Kiina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!