Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uusi takaisku Englannille – Hodgsonin seuraajaehdokas ei innostu pestistä

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Lee Smith / Reuters
Englannin päävalmentaja Roy Hodgson
Englannin päävalmentaja Roy Hodgson Kuva: Lee Smith / Reuters

Jelena Leppänen

Joukkuetta luotsannut Roy Hodgson valmennusryhmineen erosi välittömästi Englannin hävittyä EM-kisoissa superyllättäjä Islannille, eikä uutta korvaajaa ole vielä näköpiirissä.

Englantilaismediassa on viime päivinä huhuttu maan alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta valmentavan Gareth Southgaten olevan vahva ehdokas Hodgsonin seuraajaksi. Maan jalkapalloliiton FA:n toimitusjohtaja Martin Glenn kertoi, että Southgate olisi luonnollinen valinta ainakin Englannin väliaikaiseksi valmentajaksi.

Asiassa on vain yksi ongelma. Southgate ei ole innostunut aikuisten maajoukkueen luotsaamisesta edes väliaikaisesti. The Guardianin mukaan Southgate neuvottelee vielä FA:n kanssa roolistaan Hodgsonin lähdön jälkeen, mutta brittilehti kertoo Southgaten suhtautuvan mahdolliseen pestiin suurella varauksella.

Southgaten mukaan A-maajoukkueen päävalmentajan paikka sopii paremmin kokeneemmalle ja menestyneemmän uran tehneelle valmentajalle. Entisen maajoukkuepelaajan nihkeää suhtautumista tuskin helpottavat Englannin viime vuosien arvokisapettymykset ja äärimmäisen kriittinen englantilainen jalkapalloyleisö.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!