Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomalaislupauksella puoli vuotta aikaa vakuuttaa valioliigaseura: ”Pysyvä siirto olisi unelmien täyttymys”

AC Oulun 16-vuotias suomalaishyökkääjä Niklas Jokelainen pelaa tammikuuhun asti Stoke Cityn akatemiassa.

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Joska Saarinen HS

Englannin Valioliigassa pelaava Stoke City on hankkinut 16-vuotiaan suomalaishyökkääjän Niklas Jokelaisen akatemiajoukkueensa vahvuuteen.

AC Oulun tiedotteen mukaan Jokelainen antaa Stokessa näyttöjä tammikuuhun saakka. Sen jälkeen valioliigaseura päättää, haluaako se suomalaishyökkääjän pysyvästi riveihinsä.

”Totta kai pysyvä siirto olisi unelmien täyttymys, mutta ensin on kova puolivuotinen aikaa näyttää osaamistani. Täällä kilpailu on äärettömän kovaa, mutta eivät he ketään huvikseen tänne kutsu”, Jokelainen sanoi AC Oulun verkkosivuilla.

Maaliahneena hyökkäjänä tunnettu Jokelainen on Oulun Tervarien kasvatti. AC Ouluun hän siirtyi keväällä 2015.

Viime kesänä hän pääsi pelaamaan viidessa Ykkösen ottelussa ja yhdessä Suomen Cupin pelissä. Cupin ottelussa OTP:tä vastaan Jokelainen teki ensimmäisen maalinsa aikuisten tasolla.

Tällä kaudella Jokelainen on pelannut kahdessa miesten ottelussa. Enempää ei ole luvassa, sillä kesä jatkuu Englannissa.

Jokelainen matkusti torstaina Englantiin ja hän liittyy välittömästi Stoken akatemian harjoitusvahvuuteen. Jos hän onnistuu vakuuttamaan seuran tammikuuhun mennessä, kilahtaa siirtokorvaus AC Oulun ja Tervarien tilille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?