Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Marina Ehrnroothille esteratsastuksen PM-titteli

Ehrnrooth oli ainoa, joka ratsasti kilpailun molemmat kierrokset ilman virhepisteitä.

Urheilu
 

Ypäjä

Suomen Marina Ehrnrooth voitti esteratsastuksen senioreiden PM-kultaa hevosellaan Evli Luikka perjantaina Ypäjällä. Ehrnrooth oli ainoa, joka ratsasti kilpailun molemmat kierrokset ilman virhepisteitä.

“Oli hienoa voittaa kotiyleisön edessä”, Ehrnrooth kommentoi mitali kaulassaan.

Pitkä, nurmella hypätty pitkä rata sopi hänen Luikka-hevoselleen, vaikka ratsukko on hypännyt Ypäjän nurmella vain kerran aikaisemmin.

"Luikka on tuntunut jo pitkään hyvältä. Tammallani on pitkä laukka ja hyppy, joten kenttä sopii sille hyvin."

Ehrnrooth lähti toiselle kierrokselle viimeisenä ratsastajana. Koska kukaan ei ollut selvinnyt radasta virhepisteittä, hän pystyi ratsastamaan rauhallisen, tasaisen suorituksen. Hänen mukaansa oli yllättävää, että toisella kierroksella ratsastajille tuli niin paljon virhepisteitä, sillä etukäteen esterata vaikutti yksinkertaiselta.

"Suorituksessani oli sopivasti painetta. Tiesin, että aikaraja on tiukka eikä mikään ole varmaan ennen viimeistä estettä."

Toiseksi ratsasti Norjan Silje Brøvig Marksten, jonka edellinen mitali Suomesta oli 30 vuoden takaa ponien kenttäratsastuksen PM-hopea.

"Tämä oli täydellinen yllätys. Täällä oli fantastista hypätä, sillä kenttä oli mahtava."

Kolmanneksi ratsasti Tanskan Mathias Nørheden Johansen.

Ypäjällä järjestettävät PM-kilpailut jatkuvat sunnuntaihin saakka. Lauantaina kilpailuissa ratkotaan kenttäratsastuksen SM-mitalit. Sunnuntaina on luvassa kouluratsastuksen henkilökohtaiset PM-mitalit ja esteratsastuksen joukkuemitalit.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!