Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Henri Kontisen ottelu siirtyi taas Wimbledonissa – Novak Djokovic suurissa vaikeuksissa

Urheilu
 

Henri Kontisen piti perjantaina viimeinkin päästä pelaamaan Wimbledonissa. Toisin kävi. Sadekuurot pitivät huolen siitä, että loppuillan otteluita siirrettiin aikaisintaan lauantaina pelattaviksi.

Nyt Kontisen nelinpeli on aikataulun mukaan alkamassa lauantaina noin kello 14 Suomen aikaa. Nelinpelin hän pelaa John Peersin kanssa yhdysvaltalaisia Nicholas Monroeta ja Donald Youngia vastaan.

Kontinen pelaa myöhemmin illalla sekanelinpelin ensimmäisen kierroksen ottelun brittiläisen Heather Watsonin kanssa. Vastassa ovat yhdysvaltalaiset Denis Kudla ja Louisa Chirico.

Miesten nelinpelissä pelataan järjestäjien ilmoituksen mukaan poikkeuksellisesti sekä ensimmäisellä että toisella kierroksella paras kolmesta -menetelmällä, eli otteluvoittoon riittää kaksi erävoittoa.

Yleensä Wimbledonissa miesten nelinpeliotteluissa voittoon tarvitaan kolme erävoittoa, eli järjestelmänä on ollut paras viidestä.

Novak Djokovic oli perjantaina melkoisissa vaikeuksissa kolmannen kierroksen ottelussaan Sam Querreya vastaan. Yhdysvaltalainen johti erin 2–0 (7–6, 6–1), kun sade keskeytti ottelun.

Kenties Djokovicin onneksi ottelu jatkuu vasta lauantaina.

Pelit ovat niin paljon myöhässä aikataulustaan, että järjestäjät ovat päättäneet pelien jatkuvan myös sunnuntaina. Välisunnuntaina on Wimbledonissa pelattu vain kolme kertaa vuodesta 1877 lukien: 1991, 1997 ja 2004.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!