Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kenttä-SM kahden naisen ylivoimaista juhlaa

Sanna Siltakorpi oli kenttäratsastuksen SM-kilpailuissa ylivoimainen.

Urheilu
 
SRL / Hanna Heinonen
Sanna Siltakorpi Lucky Accord -hevosen selässä.
Sanna Siltakorpi Lucky Accord -hevosen selässä. Kuva: SRL / Hanna Heinonen

Ypäjä.

Suomen kansainvälisesti yksi menestyneimmistä kenttäratsastajista Sanna Siltakorpi otti kolmoisvoiton kenttäratsastuksen SM-kilpailuissa lauantaina Ypäjällä näytösluontoisesti. Siltakorpi oli kilpailussa ylivoimainen. SM-kultamitalin hän voitti vanhalla kisakumppanillaan, 17-vuotiaalla Lucky Accordilla. Siltakorpi on ratsastanut hevosella neljät senioreiden EM:t ja kahdet MM:t.

“En usko, että minulle tulee koskaan eteen tällaista hevosta. Se on ollut kanssani kansainvälisellä tasolla jokaisella kaudella 5-vuotiaasta.”

Ikä ei hevosta paina vaan se tuottaa harmaita hiuksia hoitajilleen joka päivä.

“Se on älykäs ja jekkuilee. Se esimerkiksi karkailee, jos saa mahdollisuuden.”

Toiseksi ja kolmanneksi Siltakorpi sijoittui Bofey Bridgellä ja Bofey Clickillä, mutta hän sai vain voitosta SM-mitalin. Harvoin Suomen kilpailuissa käyvä Siltakorpi toi kolme parasta hevostaan Suomeen, sillä kilpailun jälkeen ne saavat laidunlomailla Suomessa. Siltakorpi lähtee puolisonsa, kenttäratsastaja Elmo Jankarin tueksi Rion olympialaisiin.

Nuorten SM-kullan voitti kolmannen kerran peräkkäin 18-vuotias Eirin Losvik, joka on yksi tämän hetken menestyneimmistä nuorista suomalaiskenttäratsastajista. Tänä vuonna SM-kulta tuli Daffodil’s Flamencolla eli Ressulla. Palkintojenjaossa Ressu ei meinannut pysyä paikoillaan vaan nousi jatkuvasti takajaloilleen.

”Ressu on todella herkkä ja pelkää helposti erilaisia asioita, kuten palkintojenjaossa näkyi”, Losvik naurahtaa.

Hänen tähtäimensä on syyskuussa järjestettävissä nuorten EM-kilpailuissa. Kilpailuihin hänellä on osallistumisoikeus molemmilla hevosillaan.

”Se on hyvä tilanne. Jos toiselle hevoselle tapahtuu jotain, toinen on vielä käytettävissä.”

Korjattu 3.7. klo 9.35: Eirin Losvik voitti kolmannen peräkkäisen nuorten SM-kultansa eikä toisen, kuten jutussa aiemmin kerrottiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!