Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sanna Siltakorpi säväytti Ypäjällä

Kenttäratsastaja otti komean kolmoisvoiton.

Urheilu
 

Ypäjä

Suomen kansainvälisesti yksi menestyneimmistä kenttäratsastajista Sanna Siltakorpi otti kolmoisvoiton SM-kilpailuissa lauantaina Ypäjällä näytösluontoisesti. Siltakorpi oli kilpailussa ylivoimainen. Suomen mestaruuden hän voitti vanhalla kisakumppanillaan, 17-vuotiaalla Lucky Accordilla. Siltakorpi on ratsastanut hevosella viidet senioreiden EM:t ja kahdet MM:t.

“En usko, että minulle tulee koskaan eteen tällaista hevosta. Se on ollut kanssani kansainvälisellä tasolla jokaisella kaudella 5-vuotiaasta.”

Ikä ei hevosta paina vaan se tuottaa harmaita hiuksia hoitajilleen joka päivä.

“Se on älykäs ja jekkuilee. Se esimerkiksi karkailee, jos saa mahdollisuuden.”

Toiseksi ja kolmanneksi Siltakorpi sijoittui Bofey Bridgellä ja Bofey Clickillä, mutta hän sai vain voitosta SM-mitalin. Harvoin Suomen kilpailuissa käyvä Siltakorpi toi kolme parasta hevostaan Suomeen, sillä kilpailun jälkeen ne saavat laidunlomailla Suomessa. Siltakorpi lähtee puolisonsa, kenttäratsastaja Elmo Jankarin tueksi Rion olympialaisiin.

Nuorten SM-kullan voitti kolmannen kerran peräkkäin 18-vuotias Eirin Losvik, joka on yksi tämän hetken menestyneimmistä nuorista suomalaiskenttäratsastajista. Tänä vuonna SM-kulta tuli Daffodil’s Flamencolla eli Ressulla. Palkintojenjaossa Ressu ei meinannut pysyä paikoillaan vaan nousi jatkuvasti takajaloilleen.

“Ressu on todella herkkä ja pelkää helposti erilaisia asioita, kuten palkintojenjaossa näkyi”, Losvik naurahtaa.

Hänen tähtäimensä on syyskuussa järjestettävissä nuorten EM-kilpailuissa. Kilpailuihin hänellä on osallistumisoikeus molemmilla hevosillaan.

“Se on hyvä tilanne. Jos toiselle hevoselle tapahtuu jotain, toinen on vielä käytettävissä.“

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?